HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Sziasztok.
Ma láttam a Hellboy-t filmen. Nagyon tetszett. ajánlom mindenkinek. Anélkül hogy lelőnék bármit is a filmből, mert hát az nem lenne túl etikus, szerintem jelenleg ez az egyik legjobb képregény adaptáció. Nem akartak számítógépes csodát létrehozni, mint pókember, sajnos, (ezzel nem akarom bántani a pók rajongókat, személyes vélemény, és tudvalevőleg én is pókrajongó vagok) de sajnos a pókember nagoyn gyengusra sikeredett látványilag. A Hellboy viszont nem. Bábútechnika ötvözve egy kis számítógépes látvánnyal. a történet pörgős, nem döcögő, bár van néhány pillanat amikor leül, de ez elhanyagolható. a karakterek sokrétűek, nincsenek igazi határok jó és rossz között, ami még érdekesebbé teszi a jellemüket. a főszereplő jellemrajza kiváló, sajnos megint csak szegény pókkal tudok jönni, nem úgy mint az állandóan siránkozóra sikeredett peter-é.
Szóval ajánlani tudom mindenkinek aki szereti Hellboy-t, és annak is aki eddig nem ismerte. a film a képregény ismerete nélkül is remek szórakozás lehet bárkinek, kellő feszültséggel teli, akciódús, de nem akcióközpontú. A készítők ha nem is teljesen de nagyrészben eltalálták az egyensúlyt a látvány és a jellemrajz megjelenítése között.
VTomi:
Játszottam a Silent Hill 2-vel, tök para meg minden, de szerintem akkor már inkább Aliens vs Predator 2 emberrel!
kaine:
Ha nem is az első hozzászólás, de Silent Hill forever!!!
VTomi:
Tök jó, ez az első beszólás a témában, tehát ezt mindenki megnézi. B) Akkor ünnepélyesen kihasználnám az alkalmat arra, hogy ha valaki nem hallott volna a Legacy Of Kain játékokról, akkor megtekinthesse a hivatalos oldalt.
Legacy Of Kain - Defiance
Ha nem is játszátok végig, legalább nézzétek meg a site-ot.
öreg pajtás:
A téma elindult.
Navigáció
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése