HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2256/2259) > >>

Spidáj:

--- Idézet ---pl. amikor a végjátéknál megmenti Mary Jane-t...amikor süllyed a kóceráj, és elhintáznak...szóval pont ez a baj...akkor végül is "talajszintről" lövi ki a hálót, szóval ott nem igazán értem, hogy hogyan nyomhatja csak simán azt a félkaros hintázást...szerintem helyénvalóbb lett volna, hogyha a számomra abszolút favorit figurát - amikor 2 kézre fogja a hálót, és behúzza a lábai közé, mintegy lendületet véve - dobja be (közben meg Mary Jane a nyakában lóg vagy épp hagyja megfulladni...úgyis Gwen rulez  )...oké...most kicsit szőrszálhasogatok, de engem zavart, hogy néha elég logikátlan módon hintázott...ha nagyobb lett volna a mozivászon, mindenki láthatta volna, hogy igazából nincs is ott semmi, amin megtapadhatna az a háló..
--- Idézet vége ---
Szerintem annál a résznél a darukra lőtte, 1ébként én sem értem hogy tud 1 kézzel hintázni:D
Na mind1.
Egyébként sajnos a MARVEL filmek sorra buknak
DD, HULK, Punisher és bár szerintem egyiksem volt rossz, de ahoz képest hogy mennyire reklámozzák mekkora siker mind1ik odakinn comics-ban.
Kihozhatnának belőlük többet.

regnar:
Sziasztok

Nekem csak egy gondolm van az Én robottal. Nem a regényről szól...nem tudom ki olvasta de hogy ennek vajmi kevés köze van a regényhez az biztos.

Egy átlagos akciófilmnek tartom, amit megpróbáltak eladni egy jól csengő címmel.

Mert valljuk meg sem látványban sem történetben nem nyújt túl sokat.

Látvány: pl az autós részek. Mintha matchbox-ok rohangálnának mindenhol. Nincs súly, tömege a járműveknek. Nem érzed hogy ottvannak. Irreálisan mozognak, nem valós a térbeli elmozdulásuk. Kicsit súlytalan az egész.

És a filmesek azt várták, hogy néhány ugráló robottól, hanyatt esem. hát nem. Ez sajnos legalább 5 - 6 éves technika amivel dolgoznak, és nem azért mert nincs pénzük az újabbra, hanem mert egyszerűbb a már meglévő sablonokat, programokat, mátrixokat alkalmazni, kevesebb ötlet és gondolat kell hozzá, könnyebb pénzt csinálni.

Szóval nekem nem tetszett a film, egy középkategóriás akció-sci-finek tartom. Will Smith is csak lézeng a vásznon, ez a zsaruszerep már lejárt egy ideje...

De ha már a képregényadaptációknál tartunk nekem az egyik favorit a ROCKETEER. nem tudom emlékszik e még rá valaki. Nagyon bejön. Vicces, színes mint egy képregény, nem nyújt nagy világot megváltó eszméket, de szórakoztat.

Aztán a JUDGE DREDD. Szerintem nem találhattak volna jobb szereplőt, mint Stallone. (Még az álla is stimmel:) )

Ami viszont nagyon , de nagyon nagy csalódás volt az a MEGTORLÓ. Öcsémmel már évek óta nagy rajongók vagyunk, és alig vártuk a filmet...Aztán nyálcsorgatva vetettük magunkat a képernyő elé..haha jön a pusztítás, vér akció, kegyetlenség (mert hát mit is várjunk egy megtorló filmtől? nem kellett volna mást csinálni csak egy akciófilmet) Aztán eltelt az első húsz perc...jó jó, bizotsan csak bemutatja a szereplőket, hosszú a film, nem baj ha ki vannak dolgozba a karakterek .... eltelt egy óra ....na most... most már biztosan bosszút áll mindenkin, kegyetlen mód:D .....aztán eltelt másfél óra... öcsémet felráztam a fotelban álmából hozzon má' egy üdítőt ... és az utolsó tíz percben megöl kb 6 embert   Erős felindulásból először csak ültünk. Biztosan jó filmet láttunk....

Sajnos igen..A marvel újabb baklövése, ami persze becsalogatja az óvatlan mozinézőt a moziba, és biztos hogy lesz folytatása, mert a Marvel olyan...de én nem hiszem hogy megnézem:(  sajnos ennél még a Hulk is jobb, pedig gumiemberben ilyen pocsékot még nem láttam.

Na ez a hozzászólás eléggé kritikus lett, lehet hogy most sokan fogtok fikázni, de senkit nem akarok bántani, csak a véleményem írtam le...(Azért megtorló képregény  :fanboy: )

szam:
Ha ez így megy tovább, Micho felkéri Mann-t moderátornak...

Blixxxa:
Na ugye!
 :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:    :fanboy:  :fanboy:    :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  

szam:

--- Idézet ---Ha már Tim Burton - KARÁCSONYI LIDÉRCNYOMÁS
:fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:  :fanboy:
--- Idézet vége ---
:fanboy:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése