HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Van 1 ismerősöm ő félig lengyel, és ő mondott vmi hasonlót 1szer.
Durva
kaine:
--- Idézet ---egy LENGYEL hangalámondásos!!!
--- Idézet vége ---
Nem tudom mennyire közismert ez a tény, én csak nemrégóta tudom, de nem fogjátok elhinni: Lengyelországban nem létezik szinkron! A tévében is, moziban is, minden "külföldi" film még mindig hangalámondással megy!!
regnar:
Értem...
Azért köszi az infot. Most néztem meg a Movieweb-en hogy mikor jelent meg Hegylakó dvd. Elég sokszor, és elég vegyes extra kínálattal. Szóval nem lehet tudni, melyiket vették át az intercom-nál, vagy új kópiára húzták volna, némi kiadói jog vásárlással.
killjoy:
A képpel nem volt bajom, maximum a szakállas technikai megvalósítások kiálltottak volna egy kis számítógépes tupírért, de végülis jó ez úgy ahogy van.
Extrák? Szinte semmi sajnos. Egy riport Christopher Lamberttel, egy előzetes, filmográfiák és az Intercom Legendák Klubja sorozatában megjelenő filmek előzetesei. Tehát gyakorlatilag szinte semmit nem kapunk
Az angol újrakevert hang, ha minden igaz, vagy 5.1 és DTS is, bár netes fórumokon már olvastam nagyon elmarasztaló kritikát a DTS hangsávról is. Nekem csak DD erősítőm van, így erről nem tudok érdemben nyilatkozni.
És hogy milyen hangsávok vannak? Hát ugye adott a két angol + egy kritikán aluli sztereo magyar + egy LENGYEL hangalámondásos!!! Újságmellékletként is fanyalognék ilyen paraméterek mellett egy lemezre, de így, hogy állítólag ez a LEGENDÁK KLUBJA!!! Pfffff....
regnar:
ohh a hegylakó. Az egyik film amelyiken megvolt az a bizonyos katarzis élmény. zseniális filmnek tartom...az egész hangulat, a szereplők, a zene..az egyik nagy kedvencem. Kár hogy a többi részt úgy "elviccelték".
De most akkor nagyon letörtem ha az Intercom itt is nyerészkedni akar és nem a minőségre hajt. Jó engem különösebben nem érdekel a magyar szinkron de ennek jó volt...nagyon.
Killjoy: és milyen a képminőség? Javítottak rajta, vagy meghagyták az eredeti kópiát, persze nem mintha zavarna milyen itthon VHS-en már rongyosra van nézve , de azért érdekelne.
Az angol az eredeti hangja? úgy tudom coo-pordukcióban készült..voltak ott olaszok, franciák, angolok, meg azt hiszem németek is...vagy rosszul emlékszem? milyen hangsáv van még?
És extrák???? van? vagy megint egy lecsupaszított DVD jut el hozzánk...Mert az már egyenesen undorító, hogy a kedves Intercom nem tesz rá egy halom extrát a dvdkre. hogy lehet az, hogy külföldön teljesen mást kapok, mint itthon???
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése