HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
HeirToGrievous:
Minden valószínűség szerint ő fogja játszani, a SHAZAM!-ban pedig executive producerként is részt vett.
https://www.mafab.hu/article/dwayne-johnson-ujabb-reszleteket-osztott-meg-a-shazam-spin-offrol-32
Intruder:
Már sokadik helyen láttam olyat, hogy a Sziklát Black Adam-re photoshoppolták. Van ennek valami alapja, vagy csak vágyálom a tajongók részéről? Amúgy szerintem jó párosítás lenne.
HeirToGrievous:
Ha van olyan, aki épp készül megnézni a SHAZAM! c. filmet, az úgy készüljön, hogy a film után KÉT bónusz jelenet is van: az első a vicces rajzos rész után, a második pedig a stáblista végén.
@turkia: az előzménytrilógiát minden gyengesége ellenére én is nagyon szeretem.
turkia:
Az eredeti kánon fanok legkonzervatívabb szárnyának elnökeként és fő Sidious, valamint ep. 3 és ep. 6 drukkerként 😊 talán inkább ki sem fejteném a véleményemet az új részekről, ha már szóba kerültek. De ugye az ízlés kiszámíthatatlan és egyéni, pl én mindig az egyéni sportokat csináltam és egy focilabdára meg csak néznék, hogy mi ez? 😀 Ja, meg én nagyon csípem az ep. 1-et is és büszke vagyok rá. 😀 Sőt, Palpit én sima szenátorként bírom legjobban, mert ott még Sidious arra kényszerül, hogy használja a Palpatine - nevű politikus kamu arcát. Egyszerű, visszafogott, hétköznapi. Vader, meg Tyrannus pedig csak fordítva használják a személyazonosságukat, őket csak elbolondították sith-nek, míg a császár alapszemélyisége inkább Sidious. Legalábbis én így látom.
Farek:
Nekem baromira nem hiányzik a császár és nagyon nem örülnék, ha vissza hoznák. Meghalt. Ennyi volt.
Hatalmasat fogok csalódni, ha tényleg meglépik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése