HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2240/2259) > >>

Spidáj:
Igen hatalmasat alkottak +int.
A no reason elején az az üvöltés... apám!!
+ a :hey, hey  
A theres no solution is nagyon jó. Főleg mikor halk rész után: derz no szolúsön.
a 88 vége nem teccik kicsit, de az nem rossz mikor a másik gitáros és a basszeros a háttérben: I'm losing control.
Ami nem annyira jön be mint a többi (ami nálam azt jelenti hogy csak 90%os  )
Sleeping Away.
Subject no Change?  Te miről beszélsz?
a 14. számot is leszetted?: Noots.

szam:
Porthos! Letöltöttem az új Sum 41 albumot...nekem bejön...különösen jó az Intro,  a We are all to blame, a There's no solution, a 88 (erről a számról jut eszembe...ezek nem neonácik? ), a Subject to change, de a személyes kedvenc a No reason

regnar:
Szam42 : Ezt a zenét nem lehet felülmúlni!!!!!!!        

Köszi az infót elgerjedek arrafele, hátha látok pár képet...

szam:

--- Idézet ---Az egyik BATMAN. Emlékeztek még a sorozatra?
--- Idézet vége ---
Naná...a zenéje télleg elég súlyos volt...ezért meg is van...akinek kedve támad, itt meghallgathatja...

--- Idézet ---nem jelent meg képregényben az Alone in the dark?
--- Idézet vége ---
Az Image kiadónál megjelet egy one-shot.

regnar:
Megint a múltba tekintek, két apró dolgot kiemelve. Az egyik BATMAN. Emlékeztek még a sorozatra? Arra amelyikben lila harisnyában nyomott és az ütések képregényes rajzos Bang, Ouch, Chrash és egyéb feliratokban villantak elő? No és a zene  Ez most onnan villant be, hogy sikerült egy havernál megnéznem néhány részt. Nos többet nem is bírtam volna. Nagyon kemény a sorozat. De ugyanakkor bármennyire bárgyú is, nekem nagyon bejön.

A másik az ALONE IN THE DARK. Mind a mai napig újra és újra végigjátszom a történetet pc-n. Az első rész hihetetlen hangulata teljesen lenyűgöz.Nem kell hozzá 3d csúcs mega gép, de mégis élmény bele a játék. Egy ideje már dolgoznak a filmes megvalósításon is, sőt mintha fél éve láttam is volna róla egy előzetest, de kicsit félek tőle, hiszen a 20-as 30-as évek hangulata nélkül lehet, hogy nem lesz az igazi. És itt tennék fel egy kérdést a Horror részleg munkatársaihoz, hogy esetleg nem jelent meg képregényben az Alone in the dark? Valamilyen történet formájában?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése