HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2234/2259) > >>

szam:

--- Idézet ---spm fokozat  
--- Idézet vége ---
Ja...meg a turbo boost...

Egy vicc ide:
Michael Knight bemegy egy hotelbe.
Portás: -Kit keres?
M.K.-bele az órájába: -KITT, ne keress, itt vagyok a portán.

Galen:
Regnar
--- Idézet ---Jók voltak a főgonoszok is a sorozatban. Karr - Kitt gonosz ikertestvére, Behemot, a szuperkamion és a többiek.
--- Idézet vége ---
Karr=Knight Automata Robogó Robot
Isten király.
De az egyik legütősebb szófordulat a filmből:-Gyerünk Pajti.  

Spidáj:
Hát majd beszerkeztük a KÉPNÉZŐBE egy MP3 lejátszót    
De ez télleg jó ötlet, és lesznek benne számok amik közül lehet választani képregényezés közben, ott lesz a bundy zenéje a bundy comicshoz, + pár (4) SUM 41  album. (4 SUM 41 album van     )

kaine:

--- Idézet ---Van Beverly Hillsi Zsaru comics?!!!!!!!!!!!!!  
Úristen!!!!!!!
Az kell!!!
Imádom a filmet
Olyan zenéje van hogy.... hogy nagyon.
--- Idézet vége ---
A zenéje annyira nem jön át a képregényben...      

regnar:
No megint itt vagyok a tv stb... topicban.
Hétvégén volt egy élményem. Játszottam a Knight Rider pc-s játékkal. Igaz már elég régi, és őszintén megvallva nem is valami zseniális játék, de a feeling  

Nekem nagyon bejött anno a sorozat. spm fokozat     stb.. Igazából nem volt túl izgalmas, de remek hangulata volt. olyan naív, de szellemes. A zenéje sem volt rossz, mind a mai napig sok tehetségtelen, és ötletszegény zenész nyúl ezért a témáért, feldolgozza, mert úgy is tudja, hogy befuthat vele, mert az emberek nem felejtenek.

Jók voltak a főgonoszok is a sorozatban. Karr - Kitt gonosz ikertestvére, Behemot, a szuperkamion és a többiek.

Kár, hogy nem adják újra a tv-ben. Biztosan felvenném mindegyik részét  

De ha már régi sorozatoknál tartunk, akkor nekem bejött még T.J. Hooker is. Húú de megnézném őket újra...bár lehet hogy felnőtt szemmel már kicsit "gagyinak" tűnne. De akkor is szerintem az egyik legjobb.

Aztán KOJAK. szerintem kultuszsoroztam. Mind a mai napig imádom a kojaknyalókát  

Most a COOL TV nevű eléggé gyenge és ötlettelen csatornán fut néhány régi sorozat amit nagyon csíptem gyerekkoromban. (nem mintha azóta felnőttem volna  ) Csengetett Mylord, Hallo hallo, fekete vipera, Watzak szálló  ezek szerintem mind  

Nekem bejött a Mission Impossible sorozat is, az már eléggé komyoly részekkel képviseltette magát, de a nagy favorit az A-Team (szupercsapat) marad. Annyira rossz, hogy már jó... MacGyvert túlszárnyalva képesek 20 perc alatt egy toloszékből is tankot csinálni, a karakterek inkább karikatúrák, mint hús-vér emberek, de nekem nagyon bejön.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése