HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
HeirToGrievous:
Ez nem ilyen egyszerű.
Néha 9-et mondott, néha 6-ot, a III. rész után például 6-ot, majd mielőtt eladta az egész céget, 9-et.
Elvileg már a 7., 8. és 9. rész vázlata is meg volt neki, de azt végül a Disney kukázta. Az életrajzában benne van, hogy szerződésben akarta rögzíteni, hogy a Disney az ő vázlatait felhasználva induljon tovább, de Bob Iger erre nem volt hajlandó.
A VII. rész bemutatója után Lucas ki is akadt, hogy semmit sem használtak fel az ötletei közül, bár amikor valami az új részekben nagy felháborodást kelt, akkor mindig jön az ujjal mutogatás, hogy az speciel Lucas ötlete volt. *köhög* Pablo Hidalgo *köhög*
Számomra az is nagyon érdekes, hogy mind a mai napig nem tudjuk, hogy mit gondol Lucas a Solóról.
turkia:
Nem vagyok képben ezekkel az új részekkel, szóval számomra Sidious meghalt a Jediben. Mondom ezt úgy, hogy messze a legjobb SW karinak tartom. Egyedül a fizikai test életbentartását nem tudta ellesni a mesterétől és mivel nyilván más úton próbálkozott, nem is érte el a halhatatlanságot. Qui-Gon, aki sztem klasszisokkal gyengébb, mint Sidious, viszont összességében a legjobb jedi, elérte az öröklétet. A 2000-es évek elején Lucas kijelentette, hogy az egész sztori 6 részes, így kerek a történet, mert Anakinnal kezdődik és ér véget. Ez mondjuk logikus is. Pedig nagyon régen ő is emlegetett 6-9 részt. Ezután pedig eladta a dizninek és olyat tudott mondani, hogy ideje, hogy más gondolja tovább. :-\
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Április 14., 18:31:35 ---Ezerrel tombol a Star Wars Celebration 2019, ahol a SW IX és a Jedi: Fallen Order mellett más érdekességek is előfordulnak, úgy mint a cosplay. Hát ezt a kettőt úgy éreztem muszály megosztanom veletek:
--- Idézet vége ---
Az elsőt még egy videóban láttam, és az a szomorú benne, hogy sajnos igaz.
A másodikat még nem láttam, de ötletes, ahogy az áttetsző, kékes Erőszellem hatást megoldotta.
De azért jó látni, hogy vannak néhányan, akik nem feledték el a ma már Legendák kategóriába tartozó karaktereket (Darth Nihilus, Féktelen Mandalore stb.), és nekik öltöztek be.
Aldarion:
Ezerrel tombol a Star Wars Celebration 2019, ahol a SW IX és a Jedi: Fallen Order mellett más érdekességek is előfordulnak, úgy mint a cosplay. Hát ezt a kettőt úgy éreztem muszály megosztanom veletek:
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Április 14., 00:52:19 ---Nekem baromira nem hiányzik a császár és nagyon nem örülnék, ha vissza hoznák. Meghalt. Ennyi volt.
Hatalmasat fogok csalódni, ha tényleg meglépik.
--- Idézet vége ---
Szerintem egy olyan hatalomvágyó karakter mint Palpatine, örökké akar élni. Ráadásul a sokak által kedvelt (és a teaserben feliratokkal megidézett) prequelben volt utalás is arra, hogy voltak ilyen irányú Sith tanulmányok, praktikák. Nekem tetszett, amikor a Dark Empire képregényekben visszatért. Voltak további klónjai is (Crimson Empire). Thrawn-nak és Ysardnak is voltak klónjai. Szóval szerintem ez nem áll messze a birodalmi mentalitástól. Megszerezni a hatalmat és megtartani örökre. Ezzel szemben áll a Jedik látásmódja. Lemondani a hatalomról és ezzel elnyerni az örök békét.
Persze marketinges szemszögből nézve ez most egy mentőakció. Rian Johnson gyakorlatilag hülyét/vesztest csinált minden új trilógiás gonosz karakterből. Így most bedobják Palpit, mint húzónevet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése