HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2218/2259) > >>

letsgo:
A Nagy Sanyit jó filmnek tartottam! De most, hogy így mondod: Smárolás fiúval, Kösz nem kérek belőle  
Viszont a Tapló Télapót bizti megnézem. Olvastam róla az újságban...
Úgy, hogy megyek majd a moziba.
De, hogy mikor??

Spidáj:
Péntek este elmentem moziba és megnéztem a Nagy Sándort, fél 12kor volt vége, mikor kitaláltuk haverommal hogy +nézzük a Tapló Télapót.
Úgyhogy 1más után 2 filmről is véleményt tudtam kialakítani.
A Nagy Sándor nagyon gáz.
kis hijján 3 órás, de az egész vagy csata(ömlik a vér) vagy Nagy Sándor dugja bámulja a csajokat (az még elm1) és Nagy Sándor smárol a pasikkal (na az már télleg ütött).
3 óra alatt alig maradt +bennem valami.
Mikor kijöttem komolyan el kellett gondolkoznom mi volt benne ami ilyen sokáig tartott.
A Tapló Télapó viszont hihetetlenüljó.
Állati jókat lehet rajta röhögni.
Pl 1 jelenetben 1 kis srác és a csávó fekszenek 1 ágyon (Nagy Sándoros beütések nélkül) a csávó csont részeg kissrác + boldogan magyarázza neki hogy mi az az adventi naptár.
kissrác:-Vann benne 31 kis ablak és mind1ikben van 1 csoki és 1 kis történet a bibliából.
csávó:-És?
-Kinyitom a mait (és elkezd mesélni jézusról ahogy +születik aztán rögtön a rómaiakról mintha 1 időben lettek volna   )
-Kurvajó sztori (csávó csak ennyit tud mondani)

Na jó ez így leírva nem olyan vicces de ha +nézitek állati jókat lehet rajta röhögni  
Ajánlom mindenkinek.
(Ez a Nagy Sándorra nem vonatkozik)

letsgo:
Nem ismerem ezt a játékot, de azért köszi. Mondjuk azért most már kezdi megszokni a fülem a zenéjét. Úgy, hogy maradok a NFSU 2-nél

Schmatzy:
Ha jó zenét akarsz hallgatni, játssz a BF: Vietnammal!  Igaz, hogy a játék alatt nem, csak a betöltések alatt szól, de akkor is állat! Ki is mentettem mindet!

letsgo:
Megrendeltem a NFSU 2-öt PC-re! Szerintem jobb mint az egy, de vannak amik nem nagyon tetszenek!
Pl.: a zene, ami szól a verseny közben, engem a helyett, hogy motíválna idegesít. Az egynek jobb volt, szerintem
Kicsit a 2-nek rosszabb a grafikája, de lehet, hogy csak az én monitorom felbontása rossz.
Ami viszont tetszik, hogy mászkálhatok a városban és kilehet hívni verszenyezni másokat.
Az autók most sokkal jobbak és több is van. A pályákról nem is beszélek...
Szóval ajánlom mindenkinek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése