HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2214/2259) > >>

VTomi:
Tegnap megnéztem a Felejtést.
Azt nem értem, hogy ilyen marha érdekes indításból hogy voltak képesek emberrablós UFo-sztorit csinálni???? Persze, Julianne Moore-ra egy szavunk se lehet, de én akkor is valami természetfeletti nélküli thrillert vártam.

regnar:
Igen, főleg Che nagy "divat" lett, de mostanában sokan kerültek fel polókra, plakátokra stb...
Pedig szerintem a sok "deszkás" azt sem tudja, hogy ki volt vagy mit csinált. Mondjuk érdekes a megítélése, nem lehet egyértelműen besorolni, mint pozitív, vagy negatív embert. Adott szituációban tette amit helyesnek tartott én így értékelem. Az viszont vitathatatlan, hogy a sírja zarándokhely lett, tehát az emberek szeretik.

Spidáj:
Nekem még nincs meg de el fogom olvasni, bár nem nagyon teccik, mer a film szerint készült ( ma már ilyen emberkből is próbálnak minnél nagyobb reklámot csinálni a pénzért...)

regnar:
Igen a motoros naplójára gondoltam... mást én sem ismerek

Spidáj:
Melyik könyvre gondolsz?
mer én 3 che könyvről tudok

Moldova György : A napló (ezt olvastam most, és ez az utolsó 2 évét foglalja össze Bolíviában ahol aztán +ölik)
Che Guevara a motoros naplója (ez a mostani film alapján készült, el fogom olvasni azér)
és 1 képeskönyv
egy 300 oldalas ami az egész életét mutatjabe de iinkább képekkel 250 kép van 300 oldalas könyvben.
Más könyvről nem tudok, de mond+ ha van mer mindenképp érdekel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése