HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2210/2259) > >>

letsgo:

--- Idézet ---azóta felnőttek, kábé LEtsGO korabeliek

Letsgo: én is olvastam valami magazinban, hogy az egyik Olsen anorexiás. az azt jelenti, hogy kórosan sovány, mert direkt nem eszik, iylesmi.
--- Idézet vége ---
Tényleg?
Megyek Amerikába.    

Milyen hülyék. Szerintem ez nagyon hülye dolog. Én ezt kimondottan utálom, mert egy csomó sorozatokban, filmekben, azt lehet hallani, hogy: "ÚÚ ettem egy csoki tortát, elfogok hizni" közben a lány csont vékony. Szóval nem értem, hogy miért csinálnak maguknak rosszat,  

regnar:
Köszi az infot!

Valami mintha rémlene, nem két szőke lány? valami alánevetett vicces sorozatban?

Az anorexia a mai csajoknál népbetegség... szerencsére a páromnál nem    éljen a karácsonyi bőséges kajálás  

De ah már filmes topic, régebbi film de most néztem meg a Tűz óceánja c. filmet. Aki szereti a kalandfilmeket, semmi extrát, csak sima kalandot, kis szentimentalizmussal, annak ajánlóm. Persze lóimádók előnyben. Gyönyörű pacik vannak benne. Meg egy kis ILM varázslat. Igaz hgoy látszik rajta, de iszonyatos jó számítógépes gepárdokat kreáltak a filmre. MEg az egész film nagyon szépen van fényképezve, főleg az akciórészek.. sok a jó és érdekes kameraállás. ajánlom mindenkinek aki nem vágyik világrengető gondolatokra (bár sokmindenről szól a film, de legfőképpen önmagunkról) csak egy könnyed kalandfilmre (semmi brutalitás, sex, káromkodás).

A másik hatalmas film a Dorm Daze. A National Lampoons sorozatban jelent meg. Ez amerikában a nyolcvanas években indult a "nemzet szégyene" címmel. Először Chevy Chase filmjei jelentek meg ezen alcím alatt pl amerikai vakáció, európai vakáció, aztán Emilio Estevez és Samuel L. Jackson vígjátéka a HAláli fegyver. Most pedig ez. Egy koleszban játszódik déltől este hatig. Mindenki összekeveri a dolgokat mindenkit összetévesztenek mindenkivel, mindenki gyanús, mindenki fut szóval totál káosz, elég jó vígjáték..

Micho:

--- Idézet ---Mi az az Olsen ikrek?
--- Idézet vége ---
ők egy amcsi sorozatban mint kisbabák tűntek fel, ami anno a tapsi hapsi és vendégei show-ban ment a hábéón.. asszem BÍR-LAK volt a címe. azóta felnőttek, kábé LEtsGO korabeliek

Letsgo: én is olvastam valami magazinban, hogy az egyik Olsen anorexiás. az azt jelenti, hogy kórosan sovány, mert direkt nem eszik, iylesmi.

regnar:
Letsgo
Mi az az Olsen ikrek?  Mert régen volt egy film (pontosabban) több az Olsen bandáról, de az svéd volt és ők már biztosan nem élnek, pedig mekkora filmek voltak...

letsgo:
Na egy kis ajánló:

Megvettem a CINEMAT. Aki csak a Star Wars miatt venné meg, annak nem ajánlom, mert csak egy oldal van róla és azon is van három kép amit igazából már mindenki látott, sőt ebből egy (ami a nagyobbik az csak valami poszter vagy a forgatáson készült fotó) és nagyon sokat nem is írnak róla, csak annyit, hogy Anakin át áll majd a sötét oldalra meg minden. Szóval én inkább maradok az internetnél.

Viszont aki szereti az Olsen ikreket (Mary-Kate and Oshley) annak ajánlom figyelmébe hiszen írnak a most jövő filmjükről a Bújocska New Yorkban. Ez a címe. És persze írnak még a lányok sikereiről, de nem csak arról. Azt hallottam, hogy Mary-Kate anorexiás betegségben szenvedett, az mi?????  De szerencsére már kilábalt a betegségből. Megjegyzés, még most is nagyon szépek  

Akkor írnak még régebbi filmekről és persze 2005-ös bemuatokról, de csak annyit mint a Star Wars III-ról.....

Jó olvasgatást!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése