HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
letsgo:
--- Idézet ---Én néha belenézek az Ikrek Malibuba a Fox Kids-en ha semmi sincs a tévében, nem rossz sorozat, csak volt 1 rész mikor rock-bandát alapítottak és nyomták a zenét.
Annyira PLAYBACK volt hogy már fájt.
Az 1ikcsaj gitározott másik + dobolt, ilyen volt hogy a dobos, ütötte a cin-t és az 1ik dobot, és ment a dobpergés
Az énekes srác 2 akkordot nyomott a másik iker csaj is kábé 2-t mégis tökre szárnyalt a zene dallama.
Na mind1.
+bocsájtjuk nekik mer jó bőrök
Kár hogy Natalie Portmannak nincs ikertesója
--- Idézet vége ---
Azt én is szoktam nézni, csak kár, hogy nincsenek új részek. Azt a részt én is láttam, tényleg plaxback volt. De ahogy Te is mondtad megbocsátjuk nekik, de csak azért mert jól néznek ki. Én öszintén régen az egyik lánybe (név szerint: Oshley Olsenbe) szerelmes voltam.... jó persze kisebb koromba. Még róla álmodtam is. ....
De az már elmúlt....
regnar:
No megnéztem a Mandzsúriai jelölt 1962-es eredetijét.
Sokkal jobb volt mint a felújított változat. Igaz ebben nem a thriller részre mentek rá, mint az újban, tehát egyből kiderült, mi történt a katonákkal, inkább a politikai viszonyok bemutatása és a személyes kapcsolatok domináltak, de sokkal jobban tetszett, mint a felújított változat. Nagyon jól volt fényképezve, rengeteg vizuális geg volt benne. Pl aki látta tudni fogja. Az első kommunista gyanús bejelentés a szenátor által a sajtótájékoztatón. A szenátor a támadot fél és a feleség egy képen, de az egyik az éppen élő tv adásban egy tv-ben látszik, a másik a háttérben, a harmadik szinte premier plánban. Na jó ez lehet hogy így nem túl átlátható, de szerintem zseniális képi megvalósítás volt. Sinatra játéka nem volt a legjobb, de messze felülmúlta Denzel Washingtont, aki nagyon jó karakterszínésznek tartok, de a felújításban nem igazán nyújtott nagy teljesítményt. Mondjuk meg nem tudnám mondani, hogy mikor játszódott a történet év szerint. Nem lehetett behatárolni a pontos évet. Az biztos hogy korea után, és Sinatra már 14 éve a hadseregnél szolgált, kitűntetéseiből jól lehetett látni, bár a filmben nem említették, de ott volt a második világháborúban normandiában, hollandiában és berlinben is. Szóval kb 1960 lehetett.
A párbeszédek sokszor megegyeztek a két filmben, egyes jeleneteket is változtás nélkül vettek át a 2004-es feldolgozáshoz. De nekem ez a régi jobban bejött.
kaine:
Én szeretem Brad Pitt-et, éppen hogy az a színész, aki abszolút nem azzal foglalkozik, hogy a csajok kedvence, meg minden, hanem jó színész is és jó filmeket is választ általában. Nekem az egyik kedvencem.
A leszbi dolog nem biztos, hogy divat. A mostani csajok sokkal lazábbak és nyitottabbak, mint a mi időnkben. Én is ismerek egy lányt, aki bár nem leszbi és mindig is fiú barátai voltak, azt mondta, hogy érdekli milyen lehet egy lánnyal és szívesen kipróbálná.
Schmatzy:
--- Idézet ---A film egy '62-es filmsiker remakeje (sajnos halivúdban is egyre kevesebb az igazi ötletgyáros), ami az IMDB listáján minden idők 62. legjobb filmjeként tartanak számon.
--- Idézet vége ---
Már csak a 65.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a LOTR: ROTK (imádom a betűszavakat ) megérdemli a 9.0-et, a második helyre. Holtversenyben a Godfather-rel??? Na ne röhögtessenek má'.
regnar:
Én írtam.. a leszbikusokról
Azokkal nincs is semmi bajom akik egymáshoz vonzódnak. Ugyanolyan emberek mint mi vagyunk. Legyen meleg vagy leszbikus, nem hiszem, hogy ítéletet mondhatna bárki is felettük, és igazad van lehet nagyon jó fej...
De ma a legtöbb csaj divatot csinál belőle, és én őket szóltam le. Ma ugyanis el kell fogadni, de divat az, hogy egy csaj leszbikusnak vallja magát... szingli leszbi ez a két szó a 12-18 éves korú csajok (csajok inkább kislányok) között teljesen elfogadott, sőt sok esetben kiközösítik azokat, akik elvetik ezeket a dolgokat. Én legalábbis ismerek ilyen iskolai közösségeket...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése