HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Eltelt jópár nap az utolsó óta, szóval talán nem lesz gond, ha újra én írok..
Ma megnéztem az ALONE IN THE DARK c. filmet.
Nagyon sokat vártam tőle. Hiszen a számítógépes játék szerintem nem csak az én, de nagyon sok ember kedvenc játéka volt. hangulata, képi világa magával ragadó volt, én legalább 30-szor játszottam végig, nem tudtam megunni. Szellemek, okkultizmus, varázstárgyak.. szóval jó történet...
No így a filmet ezerrel vártam, rá is csaptam
Hát--
Nem akarok rá sok időt fecsérelni ezért röviden. Így csinálta a rendező szeritnem ezt a ..... na jó filmet.
Christian Slater + Stephen Dorff ez az alap + megnézte az Alient, a szörnyeket a RELIc c. filmből vette, sikerült kikölcsönöznie a helyi tékából a Resident Evil első részét, no ezeket összegyúrta és sikerült egy olyan filmet csinálni, aminek a főszereplő nevén kívül (Edvard Carnby) semmi köze az Alone in the dark játékhoz.
Hogy milyen lett? Hosszú és unalmas. lenne rá egy négybetűs szó, sz az első kettő és r az utolsó, de nem akarom leírni.
Ekkora gagyi filmet ritkán látni. Nincs benne egyetlen önnálló gondolat sem, mindent néhány filmből vettek.
10-ből MÍNUSZ 10-et adok rá.
regnar:
Én is most láttam a Válótársakat, és szintén csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Egyszer nézhető, aztán jobb, ha az ember gyorsan elfelejti. Nem tudom, egyáltalán van-e igány mostanában ilyen összeborulós filmecskékre. Jó el kell ismerni, sajnos a remake-k idejét éljük, eltelt néhány generáció és fel kell dolgozni a régi filmeket, hogy láthassák a maiak is,(legalábbis a rendezők ígygondolják, bár nem tudom miért nem lehet megnézni az eredeti régi filmeket, sokkal jobbak), de KELL ez nekünk? Szinte nem is látni mást csak feldolgozott, újraforgatott filmeket..(Olasz meló, Texasi láncfűrészes, The Grudge, A Thomas Crown ügy, A holtak hajnala, Alfie, A mandzsúriai jelölt, 80 nap alatt a föld körül, A szem, Ocean's eleven - Tripla vagy semmi - és sajnos a bugyuta folytatása az Ocean's Twelve, .. és sorolhatnám a rosszabbnál rosszabb felújításokat) Szóval én már nagyon unom, hogy alig látni olyan filmet, amit már ne láttam volna régebben, valamilyen Tényleg nagy színésszel (Steve McQueen, James Stewart, Gery Cooper, Burt Reynolds, Michael Caine, Robert Redford, stb..)
Szóval szerintem a Válótársak nem más mint egy gyengén elkészített feldolgozás, pocsék, de vitathatatlanul jól eladható, és a készítőket azt hiszem semmi más nem érdekli...... sajnos. (meg valljuk be őszintén ez az Ír mánia már lecsengett vagy 5-6 éve. Mára egy kicsit unalmas az írekkel jönni, meg a táncukkal. Volt egy időszak amikor nagyon el lehetett adni, de mára jöttek helyette új "menő" dolgok, amivel az embereket be lehet hülyíteni és eladni velük dolgokat)
kaine:
Én is ma láttam és nagyjából hasonló a véleményem, egyszer meg lehet nézni, nem volt rossz.
Ugyanakkor ajánlom az Utolsó Gyémántrablást szintén Brosnantól, azt is ma láttam, az kifejezetten jó volt és nem keveset tett bele Salma Hayek sem az arcával és a testével! De különben is jó film volt.
Spidáj:
Megnéztem a Válótársak címü filmet.
Hát ekkora 1 limonádé kis szart...
Semmiről nem szólt, semmi érdekes fordulat nem volt benne, mégis tök jó kis filmecske volt, olyan kis aranyos baromság.
Pierce Brosnan 1 idióta volt (melyik filmjében nem?)
Julianna Moore egy iszonyat szép nő szerintem, sőt jó szinész is,de ebben a filmben nem nagyon tett ki magáért.
Nagyjából más szereplő nem is volt a filmben.
Nem valami nagyszám ,de egyszer +nézhető.
avman:
--- Idézet ---Esetleg Bárányok hallgatnak, mint Silence-Fiction. Oké, ez gyenge volt...)
--- Idézet vége ---
én spec jót röhögtem... sztem jó...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése