HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2193/2259) > >>

kaine:

--- Idézet ---Hát a másik pedig az, hogy manapság nincs jó film. Mondjuk mi is lehetne jó film? Szóval, olyan ami, úgy a 40-es korosztályig elmegy a 10-es valahány éveseknek.
--- Idézet vége ---
Hogyne lenne ilyen, például ott a Szörny RT. Vagy a Shrek, bár az nekem mondjuk éppen nem tetszett, de rajtam kívül mindenki másnak igen...  

letsgo:
Ez is igaz. Ma már kevés rendező létezik akit nem a pénz, pénz, pénz és a pénz érdekel. Mindegyiket csak az érdekel és minek csináljanak jó filmet, ha a nézők úgy is megnézik a másik pedig ők meg megkapják a pénzűket.

Hát a másik pedig az, hogy manapság nincs jó film. Mondjuk mi is lehetne jó film? Olyan ami minden korosztálynak megfelel. Vagy netán csak a fiatalabbaknak. Vagy olyan ami csak a gyerekeknek. Hát igazából nehéz eltalálni, olyan filmet lehetne csinálni ami minden korosztálynak jó. Mondjuk a nagyon időseket nem számítom bele mert már ők nem járnak moziba. Szóval, olyan ami, úgy a 40-es korosztályig elmegy a 10-es valahány éveseknek.

Most jövők én is rá arra amit Ti itt sokan mondtátok, hogy a Star Wars I része nagyon gyerekes lett. Akkor mikor először láttam, akkor nem tűnt annak. Most direkt megnéztem és tényleg gyerekes. De nagyon. Pl:A tatuinon megismerik Anakint Padméék és megbeszélik, hogy Anakin részt vesz a fogat versenyen és rajta múlik minden. Hát akkor Padmé ellenezte de nagyon és nem is bízott benne. Ez a gyűlőlet nem, olyan volt, hogy elakarta titkolni előle érzelmeit, hanem színtiszta gyűlőlet. És mikor megnyerte már a hajón ott Padmé szerelmet vall neki. De úgy, mint ha előtte nem is gyűlőlte volna őt, hanem inkább szerette.

Hát most ez az egy ami eszembe jutott, és ez engem nagyon zavart...

regnar:
De sajnos ma már annyit sem várhatok, hogy legyen egy értelmes története, meg némi színészi játék???  Nem csodát vártam, csak egy jó filmet, de azt manapság ritkán találni..

letsgo:
Ez igaz!
Sajnos

kaine:
Ne feledd, hogy nem létezik olyan film, amit nagyon vársz és jó lenne. Az elvárások mindig elrontják.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése