HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2188/2259) > >>

kaine:

--- Idézet ---De gondolom ahány újság ahány cikk annyi verzió.
--- Idézet vége ---
Én a könyvében olvastam, amit ő maga írt.  
A Sárkány Közbelépben az ő nyakát törte el Bruce Lee az alagsorban.  

Spidáj:
Én úgy olvastam hogy azért lett Jackie mert dolgozott 1 építkezésen és ott volt 1 amolyan mentora akit JACKnak hívtak és mivel az ő neve túl nehéz volt vagy vmi ilyesmi ezért Jackie-nek becézték.
De gondolom ahány újság ahány cikk annyi verzió.
A tomboló ökölben volt asszem hogy nundzsakuval orrba kellett volna vágni JAckie-t de elcseszte és eltörte az orrát  
+ másik Bruce LEe-ben volt hogy átrugta JAckiet vmi falon de leesett vmi betonra 7 méter magasságból és elájult.
Nem tom ezek melyik filmekben voltak de tuti hogy Bruce Lee-vel szerepelt mind2ben.

kaine:

--- Idézet ---Ami Jackie Chant illeti télleg ő a legjobb.
Gyüjtöm is a filmjeit videón megvan kábé 40 filmje.
De most láttam 1 régi filmjét ahol (kapaszkodjatok meg!) még úgy írták a nevét hogy: JACKY CHAN
89es film.
De mondjuk a Jackie Chan nem az igazi neve hanem valami teljesen más,
--- Idézet vége ---
Chan Kwong Sang.
Jackie csak halál véletlenül lett, mert Ausztráliában az ott lakók félreértették a nevét.    Aztán rajta ragadt.
Igen, régebben még sokféleképpen írták filmekben. Nekem az összes filmje megvan és ez elég nagy szó, lévén, hogy ebben benne vannak a 16-17 évesen játszott filmjei is (több, mint 60 van). Van egy, amiben még rossz fiú volt!    Az első X filmje nagyon gáz, alig lehet végignézni, de nagyjából a Részeg Mester óta már szinte mind nagyon jó.
Tudjátok, hogy két Bruce Lee filmben is szerepelt? A Harag Ökle (Tomboló ököl) és a Sárkány Közbelép.
A rajzfilmről az a véleményem, mint regnarnak. Mikor láttam régen a német rtl-en, kiakadtam rajta.  

letsgo:
Persze tudom, nem akartalak megbántani. Két ember vaygunk különböző stílus, és ennyi

Viszont a Hupikéktörpikék nekem is tetszenek csak sajnos már rég láttam részeket. Nagyon szép gyerekkori élményeket idéz....

regnar:
attól neked még tetszhet, hogy nekem nem    nem ezért írtam.  

Nekem a grafikájával van a legnagyobb bajom, meg kicsit unalmas, hogy mindig azokat a kristályokat, vagy miket keresik.

Inkább lenne helyette Hupikék törpikék. Hókuszpók    magyar szinkron     szerintem a törpök a tíz legjobb szinkron között van a magyarok között.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése