HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Hallottam róla, köszi Galen.
Én a CINEMA-ban láttam mer adtak hozzá egy ilyen naptárat is.
Viszont nagyon gyanús mer csak 4. évadot adnak ki.
És a Bundy sorozat kereken 10 évnyi.
Szóval ez gyanus.
És ha jól tudom kb 270 része van.
Mellesleg ma +néztem a Sorstalanságot.
Hát elég szép film, jó zene jó hangulat.
De ahoz képest hogy mennyire bereklámozták + dicsérték előre hát nem tudom. Kicsit kevésbé Happy End-es befejezésre vágytam.
Mondjuk hogy a főszereplő +hal.
Jó tudom hülyeség, de akkoris. Akkoriban 100ból 98 ember +halt. És ha már reális filmet akarnak készíteni és az egész filmnek ilyen a hangulata akkor lehetne kevésbé jó a befejezése.
De máskülönben nagyon jó volt.
Schmatzy:
Kretén angol sorozatokat nem akarnak kiadni? A Waczak Szálló kezdetnek jó, de jöhetne egy kis Csengetett, Mylord?, vagy neadjisten Repülő Cirkusz is.
kaine:
Én megvárom a saját kis Lois és Clarkomat...
Galen:
A TV-SOROZATOK ÉVE!
2005. a TV-sorozatok éve! Csak a Warner Home Video kiadásában mintegy egy tucatnyi TV-sorozat különböző évadjai jelennek meg idén! A napokban jön a Carnivale - A vándorcirkusz első évadja, de az év folyamán még olyan nagy sikereknek örülhetnek a sorozat-rajongók, mint a Kés/alatt, az Egy rém rendes család, vagy a Vészhelyzet.
Na ez az Xpress hírlevelében volt. Felhívnám a figyelmet az Egy rém rendes családra. HALLOD PORTHOS ?
Spidáj:
Azt a könyvet láttam még régebben de akkor kábé 12 voltam és valamilyen érthetetlen okból nem volt épp 5000 forintom rá (nem tom mennyi volt, de a lényeg hogy akkor nekem az vagyonnak számított )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése