Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1085890 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #374 Dátum: 2005. Február 20., 11:11:57 »
No,akkor egy újabb film:

After the Sunset (Az utolsó gyémántrablás). Tipikus "big score" film. A nagy rabló, utolsó, egyben legnagyobb rablására készül.

Ebben a filmben több egyéb szál is összefonódik. A főszereplő Priece Brosnan alig pár éve játszotta a főszerepet a Thomas Crown Affair (Thomas Crown ügy) feldolgozásában, és most újra szinte teljesen hasonló forgatókönyvű filmben játszik. Ezért nem is vártam túl sokat a filmtől. Ennek ellenére eégszen nézhető, ha elvonatkoztatunk az elpőzményektől. Nem túl pergő, és izgalmas, de egyszer érdemes megnézni. Ha sok "big score" filmet láttál pl Heist (Az arany markában), Thomas Crown Affair (Thomas Crown ügy), The real McCoy (Tuti balhé), The Italian Job (Az olasz meló), Oceans Eleven,  (ezekből az eredeti film sokkal jobb, ajánlom mindenkinek. Olasz meló Michael Kaine-el, Thomas Crown Steve McQuennel) stb..Akkor eléggé unalmas lesz.

A másik főszereplő Salma Hayek, aki nem tud kitörni a sexszimbólum szerepből továbbra sem, és nem tud mást csinálni az egész film alatt, mint tenyérnyi ruhákban pózolni. Nos aki az ilyenre mozdul annak lehet hogy bejön, de színészileg igen kevés.

A harmadik főszereplő Woody Harrelson. Ő a legjobb. a meghasonlott FBI ügynök szerepében nagyon jól adja a figurát. A hátán cipeli a filmet, humorával, és játékával. Érte mindenképpen érdemes megnézni.

Amúgy az egész történetnek kicsit kamaradarab jellege van, kevés a szereplő, a helyszínek sem sokat változnak.

A történet a szokásos. Visszavonult rabló, de nyomában az FBI ügynök aki az egész életét arra tette fel, hogy elkapja, jön a nagy fogás, újra akcióban a rabló, aki eddig bizonygatta visszavonul, elkezdődik egymás kijátszása (rabló vs. FBI ügynök) ...

Mindennek ellenére nem olyan rossz a film, mint ahogy kitűnhet soraimból. Egészen szórakoztató, Harrelson sokat lendít rajta, van néhány szituáció, ami jóra sikeredett, egyszer mindenképpen érdemes megnézni, aztán úgyis rájön az ember, hogy csak egy összeollózott filmet látott, igazán egyedi történet nélkül. Bár a végére más befejezést vártam volna, itt azért sikerült eltérniük a megszokottól, pontosabban amit az ember már hinni kezdett volna. De nem árulom el..  

Ha pontozni kellene 10/6,5 adnák neki, mert tényleg jobb, mint amilyennek tűnik, miután megnézted.
« Utoljára szerkesztve: 2005. Február 20., 11:16:09 írta regnar »

Nem elérhető letsgo

  • Pókember
  • ****
  • Hozzászólások: 417
  • Karma: +0/-0
    • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #373 Dátum: 2005. Február 19., 18:39:53 »
Schmatzy: Szerintem az összes kép király nagyon, mondjuk Grevies tábornoké a legrossazbb de az is tetszik.

Porthos: A kép nagyon király és itt van egy űrhajó szerűség, na én azt az űrhajót láttam egy másik képen, méghozá, ugyan úgy volt mint ez csak ott Yoda volt egyedül az űrhajó mellette és a Dagoban volt. Lehet, hogy inne megy el Dagobára?!

Nem elérhető Spidáj

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1443
  • Karma: +0/-0
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #372 Dátum: 2005. Február 19., 11:35:41 »
Személyszerint úgyvélem ez a kép többet ér mint az összes plakát 1ütt:




...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Schmatzy

  • Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Hozzászólások: 1307
  • Karma: +4/-1
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #371 Dátum: 2005. Február 19., 11:18:02 »
Na ezt lessétek meg:
SW EP3 plakátok a Hardwired-ön
Vélemények? Sztem egyedül a klónkatonás ér valamit.

Nem elérhető Spidáj

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1443
  • Karma: +0/-0
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #370 Dátum: 2005. Február 17., 19:01:47 »
Rowan Atkinsont szeretem de a Fekete Viperát nem bírom végignézni.
Nekem nagyon nem jönbe.
Ez igaz a csengetett mylord-ra is.



...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #369 Dátum: 2005. Február 17., 14:37:55 »
Idézet
Kretén angol sorozatokat nem akarnak kiadni? A Waczak Szálló kezdetnek jó, de jöhetne egy kis Csengetett, Mylord?,

Hát igen, sajnos ezek kívül esnek a  piaci érdekeken, így elmaradnak. Pedig egy hallo hallo dvd csomagnak tudnák örülni. A csengetett szerencsére megvan tv-ről felvéve, meg a waczak két évadja is   Még anno a Dunáról vettem fel őket. Meg Vipera összes is megvan, sőt az extra részek is. Van egy nagyon kemény időutazós, itthon nem volt látható - a Millenium Special. Meg egy a királyi család valamelyik tagja tiszteletére készült mű is.

Ami viszont most beáramlott külföldről, az nagyon jó minőségű tv-rip (tehát legális, hiszen a tv-ről felvett műsor szabadon terjeszthető, hiszen a videokazit is odaadhatod bárkinek, ha felveszel valamit a tv-ből,legalábbis nem sértesz vele másolásvédelmet stb..) szóval kóser cucc, a Helyszínelők. Sajnos összevissza, de így is eléggé hiánypótló.


Kiegészítés

Most láttam egy nagymúltú film méltatlan folytatását.

A címe Hollow. Igen ismerős lehet a cím. A nagy előd a Sleepy Hollow c. film. Ez pedig egy iszonyatosan gyenge, nem is tudom, minek nevezzem..

A story röviden, anélkül hogy bármit lelőnék belőle, hátha van valaki olyan elvetemült, hogy megnézze óvó szavaim ellenére  

Sleepy Hollow. 2004-et írunk. I. Crane ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-stb.. unokája a városba érkezik, és ott kezd tanulni a helyi gimiben (itt már gyanús volt a dolog, hogy valami tinihorror lesz) Éppen Halloween éje közeleg (ehhez azt hiszem nincs mit hozzátenni   ) amikor a temetőőr felfigyel a fiúra és közli vele, hogy ő a leszármazottja Crane-nek és a fejnélküli lovas vissza fog térni. No innen gondolhatjátok. Bodycount szinte nincs benne, a tini szereplőknél még a barátok közt gárdája is jobb, a történet pocsék, vagyis nincs is. Két pozitív dolog van a filmben. Stacy Keach és Judge Reinhold. Epizódszerepekben. Keach elég jó, mint részeges temetőőr. Reinhold már nem annyira sajnos az apa szerepében. De azért ők sem tudják megmenteni ezt a ... Az életemből 82 percet erre a filmre áldoztam.   (Ja nincs is benne fejnélküli lovas, mert van feje - behaltok ha megtudjátok mi... Egy Halloween-i töklámpásfej. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)

Aki tudja kerülje el messzire, ne dőljön be annak, hogy valami jókis sleepy Hollowos érzés jön, ha megnézi a filmet.

De ha lovast keresünk nem kell messzire menni, csak a római korig, és aquincum területére vagyis pannoniába. nekünk is volt lovasunk, igaz nem fejnélküli, de lobogó palástú. Egyész kis kultusza alakult ki a duna melletti limesen a római korban. aki szeretné látni néhány megmarardt emlékét látogassa meg az Aquincumi múzeumot.
« Utoljára szerkesztve: 2005. Február 17., 18:44:38 írta regnar »

Nem elérhető killjoy

  • Batman
  • ***
  • Hozzászólások: 349
  • Karma: +0/-0
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #368 Dátum: 2005. Február 17., 12:58:35 »
Na akkor Sorstalanság  Úgy tűnik mindenki megfutotta a "kötelező táncot"  Nagyon vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban.

Ami tetszett:
Ügyesen játszanak a fekete-fehér és a sárgás-barnás szépia effektekkel, jól érezhetővé téve a reménytelenség és a reményteljes helyzetek közötti átmenetet.
Nagyon jó érzés volt újra filmen látni igazi magyar "sztárokat", akiket sajnos a közönségsiker szagú filmekből általában kihagynak. Hogy csak néhány nevet említsek: Haumann Péter, Nemcsák Károly és akinek tényleg nagyon örültem: Gyabronka József, gyermekkorom ZsebTV-jének Móka Mikije, aki szerintem zseniálisat alakított az összezavarodott "anyalátogató" szerepében.
Végre láthattam egy olyan nagyközönségnek szánt filmet, amiben nem vidám hazatérésről van szó, ahol megmutatták azt is, hogy attól, hogy a háború végetért, az emberek szívében még nem múlt el a zsidók iránti gyűlölet. (És ezt nagyon ügyesen mutatták meg azzal a nővel, aki az elején a zsidók utcai vonulásakor undorodva elfordítja a fejét és gyorsan továbbsiet a gyerekével, és ugyanez a nő az, aki közönyösen hátatfordít a hazatérő főhősnek, amikor nincs jegye a buszon.) Sajnos a történet ezen része a Schindler listájából vagy a Zongoristából bizony egy az egyben kimaradt.
Az összes főbb szerepre ismeretlen színészt válogattak, így nem lehetett zavaró, hogy egyes színészekben az ember egy előző szerepét látja. Az igazi ismert színészek pedig annyira pici szerepeket kaptak, hogy ott meg azért nem volt zavaró
Nagyon jók voltak a film elején és a legvégén elhangzó monológok, viszont nekem borzasztóan hiányoztak a film többi részében.

Ami viszont nagyon nem tetszett:
A film rettenetes szétszabdaltsága, néha olyan rövid jelenetekkel, amiket metafóriának szántak a készíték, de mire az ember végiggondolná, hogy mit is akartak vele mondani, addigra a jelenet már el is szaladt. (Ilyen pl. az a rövidke jelenet, amikor Gyuri ül a fürdőkádban és játszik a hajóval. A jelenetben gyakorlatilag SEMMI nem történik az egyszerű filmnéző számára, sőt értelmetlennek is tűnik az egész. De ha úgy nézem, hogy ezzel a jelenettel azt akarták megmutatni, hogy a főhős minden külső hatás ellenére még mindig gyerek, akkor rögtön értelmet nyer a jelenet, csak ezt magyarázat nélkül a mozinézők 90%-a szerintem nem értette meg. (Itt jöttek volna szerintem nagyon jól a fentebb már említett monologizálások.)
Egyértelműen hosszú és vontatott a film.
Néhol irreálisnak tűnő beállítások és jelenetek voltak számomra, amik a könyv ismerete nélkül, illetve a filmben elhanyagolt "magyarázás" miatt nagyon zavaróak voltak. Ebből is csak néhány példa. Amikor az apa búcsúvacsorája van, akkor a háttérben olyan erős lámpák világítanak a falon, amiknek fénye a fekete-fehér filmen még erőteljesebbnek tűnik, hogy számomra furcsává és hiteltelenné vált az egész jelenet, főleg ha a jelenet közben arra is figyeltem, hogy az összes ablak el van függönyözve az ELSÖTÉTÍTÉS miatt. Bár ez inkább csak kukacoskodás  De amin végképp fennakadtam, az az a jelenet, ami ugyan nagyon művészi volt, de SZERINTEM teljesen rossz (bár nem vagyok a buchenwaldi tábor "házirendjének" nagy ismerője), amikor a három szökevény felakasztása után Gyuri éjjel kimegy a zuhogó esőbe és ott bóklászik és botladozik az udvaron. SZERINTEM egy szökést követően egy ilyen jelenetnél a toronyban álló örök úgy lőtték volna fejbe azt aki éjjel egyedül bóklászik az udvaron, hogy csak na.
És ugyanígy nem volt megmagyarázva az sem, hogy amikor munkaképes embereket is elgázosítottak és krematóriumba küldték, akkor a kukacok rágta térdű főhőst miért emelték ki a hullaszállító kordéról és vitték be egy kényelmes kórházi ágyba. (Bár ha jól tudom, ez csak a filmben ennyire érthetetlen.) Nem beszélve arról, amikor ezzel a kukacok rágta térddel visszaérkezik Pestre a lakásukhoz és sántítás nélkül megy az ajtóhoz!

Összességében egy jó erős közepes filmet láttam, amit sajnos erőteljesen túlajnároztak, és amit a kimondott, vagy ki nem mondott nacionalizmusunknak köszönhetően minden idők egyik legnézettebb magyar mozifilmjévé fognak tenni a középiskolák, ahol szinte mindenkit kötelező jeleggel el fognak vinni iskolai szervezésben a filmre.

Ja! És ami még nagyon zavart az az elején a szövegezés. Amikor elhurcolják őket azért mert zsidók, akkor már megszűnt ez az érzésem, de a film elején alig bírtam ki, hogy ne vakarja az ülésem karfáját a shakespeari magasságokban szárnyaló beszélgetésektől. Annyira lélektelennek hatott pl. a hármasban elköltött "utolsó vacsora" vagy a telefonbeszélgetés a fiú édesanyjával emiatt a választékos nyelvezet miatt, hogy komoly erőszakot kellett magamon tennem, hogy ne álljak fel az első negyedóra után és hagyjam ott az egészet.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #367 Dátum: 2005. Február 17., 12:13:11 »
Én is láttam, és megmondom őszintén többet vártam. Koltai remek operatőr, de mint rendező szerintem megbukott.

Nagy hibába esett. Elszaladt vele a ló egy kicsit és egy regénnyel, valamint egy zeneszerzővel a háta mögött azt hitte nagyot alakíthat. Akart csinálni még egy Schlindler listáját. De erre nem hiszem, hogy szükség volna. Nem tudom eldönteni, hogy művészfilmet, vagy populista a holokauszt drámáját meglovagoló közönségfilmet akart-e csinálni.

Hatásvadász képekkel, és beállításokkal, inkább mint operatőr dolgozott, nem tudott elvonatkoztatva rendezőként gondolkodni. A zenétől is jóval többet vártam, sokszor úgy éreztem nem illik a filmhez. Iszonyatosan hosszú, és a felénél már alig tudtam egyhelyben ülni a moziban, sőt sokan ki is mentek közben, és nem jöttek vissza. Ez azért eléggé kemény kritika.

A főszereplőt jónak tartottam, de kevés volt ahhoz, hogy a hátán hordozza a filmet.

Megmondom őszintén sajnálom a pénzt, amit kifizettem a mozijegyre.

Csodálkoznék, ha bármilyen nemzetközi sikert elérne a film.
« Utoljára szerkesztve: 2005. Február 17., 12:14:19 írta regnar »

Nem elérhető avman

  • Asterix
  • **
  • Hozzászólások: 199
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #366 Dátum: 2005. Február 17., 09:28:07 »
Idézet
Mellesleg ma +néztem a Sorstalanságot.
Hát elég szép film, jó zene jó hangulat.
De ahoz képest hogy mennyire bereklámozták + dicsérték előre hát nem tudom. Kicsit kevésbé Happy End-es befejezésre vágytam.
Mondjuk hogy a főszereplő +hal.
Jó tudom hülyeség, de akkoris. Akkoriban 100ból 98 ember +halt. És ha már reális filmet akarnak készíteni és az egész filmnek ilyen a hangulata akkor lehetne kevésbé jó a befejezése.
De máskülönben nagyon jó volt.
uh, huh Porthos... nem felejtsd el, h egy könyvből készítették...a legnagyobb probléma, h még régebben, mikor nem volt Nobel-díjas "Nagy Író" (asszem a 90-es évek elején, de mintha elhagyta volna valami hasonló a száját a díj után is, volt is nagy felhördülés az Élet és Irodalomban) egyzser Kertész azt mondta róla, hogy igazából a Kádár-rendszerről és róla szól... egyébknét a könyv jó, de én személy szerint ha ma élő magyar és irodalmi Nobel-díj, akkor egyértelműen Kányádi Sándor, úgyhogy itt be is fejezem, mert  tárgyilagosság nélkül nem illik könyvkritikát rögtönözni...
a filmről csak annyi, h Koltai valsózínűleg jobban tette volna, ha marad a kameránál... az eleje lassú, vontatott... kiváló volt a casting (vagyis jól összeválogatták a szereplőket), de csak néhány karakter tud kibontakozni, ők is azért mert profi színészek...  több fontos regénybeli szereplő egyzserűen elsikkad a filmvásznon (tény h egy adaptáció lényege nem az eredeti mű - jelen esetbe a könyv - 100%-os vászonra vitele, de ezen alakok nélkül csorbul az egész alapkoncepció) és ezek sztem mindenképp a rendezői hibák... a főszerplő srác arca (és nem színészi játéka) viszi el a filmet, de azt hiszem ez azért kevés lesz arra, h mainstream zsidóholocaust  filmként (ebben itt semmi rasszizmus és antiszemitizmus nem akart lenni, csak egyzserűen a filmet "minősítem" vele), Koltai összevadássza azokat a díjakat, melyket kinézett magának...
« Utoljára szerkesztve: 2005. Február 17., 09:30:36 írta avman »
I'll be back... soon...

Nem elérhető Spidáj

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1443
  • Karma: +0/-0
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #365 Dátum: 2005. Február 16., 22:33:19 »
Hallottam róla, köszi Galen.
Én a CINEMA-ban láttam mer adtak hozzá egy ilyen naptárat is.
Viszont nagyon gyanús mer csak 4. évadot adnak ki.
És a Bundy sorozat kereken 10 évnyi.
Szóval ez gyanus.
És ha jól tudom kb 270 része van.
Mellesleg ma +néztem a Sorstalanságot.
Hát elég szép film, jó zene jó hangulat.
De ahoz képest hogy mennyire bereklámozták + dicsérték előre hát nem tudom. Kicsit kevésbé Happy End-es befejezésre vágytam.
Mondjuk hogy a főszereplő +hal.
Jó tudom hülyeség, de akkoris. Akkoriban 100ból 98 ember +halt. És ha már reális filmet akarnak készíteni és az egész filmnek ilyen a hangulata akkor lehetne kevésbé jó a befejezése.
De máskülönben nagyon jó volt.



...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Schmatzy

  • Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Hozzászólások: 1307
  • Karma: +4/-1
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #364 Dátum: 2005. Február 16., 20:55:01 »
Kretén angol sorozatokat nem akarnak kiadni? A Waczak Szálló kezdetnek jó, de jöhetne egy kis Csengetett, Mylord?, vagy neadjisten Repülő Cirkusz is.

Nem elérhető kaine

  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1182
  • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #363 Dátum: 2005. Február 15., 23:38:56 »
Én megvárom a saját kis Lois és Clarkomat...

Nem elérhető Galen

  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Hozzászólások: 2272
  • Karma: +9/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #362 Dátum: 2005. Február 15., 09:25:57 »
A TV-SOROZATOK ÉVE!
2005. a TV-sorozatok éve! Csak a Warner Home Video kiadásában mintegy egy tucatnyi TV-sorozat különböző évadjai jelennek meg idén! A napokban jön a Carnivale - A vándorcirkusz első évadja, de az év folyamán még olyan nagy sikereknek örülhetnek a sorozat-rajongók, mint a Kés/alatt, az Egy rém rendes család, vagy a Vészhelyzet.


Na ez az Xpress hírlevelében volt. Felhívnám a figyelmet az Egy rém rendes családra. HALLOD PORTHOS ?

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Spidáj

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1443
  • Karma: +0/-0
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #361 Dátum: 2005. Február 13., 18:31:29 »
Azt a könyvet láttam még régebben de akkor kábé 12 voltam és valamilyen érthetetlen okból nem volt épp 5000 forintom rá (nem tom mennyi volt, de a lényeg hogy akkor nekem az vagyonnak számított   )



...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető kaine

  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1182
  • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #360 Dátum: 2005. Február 13., 11:50:17 »
Idézet
De gondolom ahány újság ahány cikk annyi verzió.
Én a könyvében olvastam, amit ő maga írt.  
A Sárkány Közbelépben az ő nyakát törte el Bruce Lee az alagsorban.  

Nem elérhető Spidáj

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1443
  • Karma: +0/-0
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #359 Dátum: 2005. Február 12., 22:32:26 »
Én úgy olvastam hogy azért lett Jackie mert dolgozott 1 építkezésen és ott volt 1 amolyan mentora akit JACKnak hívtak és mivel az ő neve túl nehéz volt vagy vmi ilyesmi ezért Jackie-nek becézték.
De gondolom ahány újság ahány cikk annyi verzió.
A tomboló ökölben volt asszem hogy nundzsakuval orrba kellett volna vágni JAckie-t de elcseszte és eltörte az orrát  
+ másik Bruce LEe-ben volt hogy átrugta JAckiet vmi falon de leesett vmi betonra 7 méter magasságból és elájult.
Nem tom ezek melyik filmekben voltak de tuti hogy Bruce Lee-vel szerepelt mind2ben.



...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető kaine

  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1182
  • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #358 Dátum: 2005. Február 12., 22:09:11 »
Idézet
Ami Jackie Chant illeti télleg ő a legjobb.
Gyüjtöm is a filmjeit videón megvan kábé 40 filmje.
De most láttam 1 régi filmjét ahol (kapaszkodjatok meg!) még úgy írták a nevét hogy: JACKY CHAN
89es film.
De mondjuk a Jackie Chan nem az igazi neve hanem valami teljesen más,
Chan Kwong Sang.
Jackie csak halál véletlenül lett, mert Ausztráliában az ott lakók félreértették a nevét.    Aztán rajta ragadt.
Igen, régebben még sokféleképpen írták filmekben. Nekem az összes filmje megvan és ez elég nagy szó, lévén, hogy ebben benne vannak a 16-17 évesen játszott filmjei is (több, mint 60 van). Van egy, amiben még rossz fiú volt!    Az első X filmje nagyon gáz, alig lehet végignézni, de nagyjából a Részeg Mester óta már szinte mind nagyon jó.
Tudjátok, hogy két Bruce Lee filmben is szerepelt? A Harag Ökle (Tomboló ököl) és a Sárkány Közbelép.
A rajzfilmről az a véleményem, mint regnarnak. Mikor láttam régen a német rtl-en, kiakadtam rajta.  

Nem elérhető letsgo

  • Pókember
  • ****
  • Hozzászólások: 417
  • Karma: +0/-0
    • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #357 Dátum: 2005. Február 12., 21:37:12 »
Persze tudom, nem akartalak megbántani. Két ember vaygunk különböző stílus, és ennyi

Viszont a Hupikéktörpikék nekem is tetszenek csak sajnos már rég láttam részeket. Nagyon szép gyerekkori élményeket idéz....

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #356 Dátum: 2005. Február 12., 20:20:17 »
attól neked még tetszhet, hogy nekem nem    nem ezért írtam.  

Nekem a grafikájával van a legnagyobb bajom, meg kicsit unalmas, hogy mindig azokat a kristályokat, vagy miket keresik.

Inkább lenne helyette Hupikék törpikék. Hókuszpók    magyar szinkron     szerintem a törpök a tíz legjobb szinkron között van a magyarok között.

Nem elérhető letsgo

  • Pókember
  • ****
  • Hozzászólások: 417
  • Karma: +0/-0
    • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #355 Dátum: 2005. Február 12., 18:49:21 »
Mondjuk a háttér tény nem a legszebb, de nem tom, nekem vagy is az én szemszőgömből hasonlít rá. Nekem tetszik.

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #354 Dátum: 2005. Február 12., 18:26:23 »
Idézet
mindig nézem az rtl klubon a kölyök klubban azt a rajzfilmest.


Na ettől tudnék én kifutni a világból. Brrr. Mindenevő vagyok, ha rajzfilmről van szó, de ha nincs ráírva én nem ismerem fel jackie Chant. MEg ez a grafikai stílus nem nagyon jön be nekem.

Nem elérhető letsgo

  • Pókember
  • ****
  • Hozzászólások: 417
  • Karma: +0/-0
    • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #353 Dátum: 2005. Február 12., 17:57:05 »
Csá Porthos barátom!!
Rég hallottam Rólad!!
Lényeg újra itt vagy köztünk!!
Jackie Chant én is szeretem, mindig nézem az rtl klubon a kölyök klubban azt a rajzfilmest. Nagyon tetszik.

Nem elérhető Spidáj

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1443
  • Karma: +0/-0
    • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #352 Dátum: 2005. Február 12., 13:16:03 »
Na 2 hét után visszatértem (ÉLJEN ÉLJEN!!!!)
Ha horror-thriller szerügégre vágytok ajánlom mindenki figyelmébe a Fűrész címü filmet.Nagyon durva.Végig rohan a történet nem áll meg. Dúl a para + minden.
Ami Jackie Chant illeti télleg ő a legjobb.
Gyüjtöm is a filmjeit videón megvan kábé 40 filmje.
De most láttam 1 régi filmjét ahol (kapaszkodjatok meg!) még úgy írták a nevét hogy: JACKY CHAN
89es film.
De mondjuk a Jackie Chan nem az igazi neve hanem valami teljesen más, most épp nem jut eszembe de majd utánanézek mer vmi újságban láttam régen.



...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Galen

  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Hozzászólások: 2272
  • Karma: +9/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #351 Dátum: 2005. Február 11., 12:40:42 »
Gyerekek. Ha valaki játszott a The Hobbit mászkálós ugrabugra játékkal akkor szánjon meg és árulja el hogy a francba kell a Water-room-ban átkapcsolni a vizet a kohóba meg a Gear room-ba mert meggyújtom mostmár ezt a sz*rt.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #350 Dátum: 2005. Február 09., 12:49:52 »
Idézet
ginger snaps-et (vérszomj asszem), amolyan tinihorror, de azért jócskán felturbózták + a két kiscsaj simán lejácta az eddig általam látott meghiperűberelt áltini sztárokat... van belőle már összesen 3 rész, a tavalyi készültet szándékozom megnézni a mai nap folyamán...


Avman ajánlására rácuppantam a filmre és mivel csak eddig a második részt tudtam megszerezni, így megnéztem a második részt... nem rossz, csak egy hibája van az első rész nélkül csökken az élvezhetősége. Ez egy soroztanál eléggé nagy hiba, hiszen a nézők jó részét kizárja a film megértéséből, vagyis azokat, akik nem ismerik az előzményeket. Amúgy nem rossz. Tetszett, hogy nem egy csinibaba játsza a főszereplőt, hanem teljesen átlagos külsejű csajt találtak a szerepre..bár szerintem a Ghost-ot alakító kiscsaj lejátssza. A második fele a filmnek már érthető azok számára is akik nem látták az első részt, (persze azért ki lehet következtetni, csak zavaró, hogy a film közben kell agyalni ezen. Persze lehet azt mondani, hgoy miért nem az első résszel kezdi az ember, de szerintem sokan vannak akik először egy sorozat második vagy harmadik részét látják, és rendezői hibának érzem, ha a film eleje összefüggéstelenre sikeredik, előismereteket igényel, bár a végén kapunk néhány utalást az első rész történéseire) összességében nem rossz, főleg, hogy farkasember terén nem vagyunk elkényeztetve mostanában, az utolsó azt hiszem a Dog Soldiers volt. bár az biztos, hogy az első része sokkal jobb lehet, mint ez... (Ami kicsit zavart, hogy a farkasember nem igazán volt egy "mozgásművész"    kicsit darabos volt a fiú.. de mindenképpen pozitív, hogy nem számítógéppel akartak valamit ügyeskedni, bár mozgatni egy pofát, ha mást nem a száját csupán, már a 70-es években meg tudták oldani mechanikusan. Itt sajnos ez nem igazán sikerült) Mondjuk az egészet kicsit össezcsapottnak éreztem, a történet terén, látszott, hogy gyorsan kellett egy második rész a siker után. Több időt is szentelhettek volna acsaj szembesülésére a szimptómákkal. Bár lehet, hogy ez az első részben megtörténet, akkor viszont a fent említett rendezői hibát tudom újra említeni. Viszont a végkifejlet NAGYON bejött. Természetesen ha most bármit írnék róla, akkor elárulnám, szóval hiányosságai ellenére MINDENKÉPPEN érdemes megnézni és KÖSZÖNETET mondok Avmannak aki felvetette a filmet    Jót szórakoztam.

nálam 10/7
« Utoljára szerkesztve: 2005. Február 09., 12:54:23 írta regnar »

Nem elérhető kaine

  • Hulk
  • *****
  • Hozzászólások: 1182
  • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #349 Dátum: 2005. Február 08., 15:25:08 »
Idézet
Jackie Chan amúgy is                
Ebben tökéletesen egyetértünk. Jackie Chan is:            
A legjobb srác!

Nem elérhető Schmatzy

  • Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Hozzászólások: 1307
  • Karma: +4/-1
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #348 Dátum: 2005. Február 08., 15:20:01 »
Szerintem kriminek még a Bíbor folyók is jó, legalábbis nekem nagyon tetszik. Aztán persze Luc Besson ide is beköszönt...

Nem elérhető regnar

  • Galactus
  • *****
  • Hozzászólások: 1404
  • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #347 Dátum: 2005. Február 08., 12:01:27 »
Oscar tényleg nagyon ott van. Amúg is szeretem az ilyen típusú filmeket, ahol öszekeveredik valami. Meg a Finuccik  


Ja Bad boys 2. Az egy nagyon tetszett. A második rész legfőbb jelenetét tudjátok honnan lopták egy az egyben? Azt amiokr végig robognak a falun? Egy 1983-as Jackie Chan filmből a Police Storyból. Ott van ez a jelenet az elején. Jackie Chan amúgy is                

Nem vagyok egy küzdősport fan, de azt ahogy ő csinálja nagyon bírom, humorral és legfőképpen dublőr nélkül.. még ma is pedig már elmúlt 50.

Nem elérhető letsgo

  • Pókember
  • ****
  • Hozzászólások: 417
  • Karma: +0/-0
    • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #346 Dátum: 2005. Február 07., 19:10:50 »
Ez az érzés már nekem is volt, jó nem sokszor, de például, mikor olvastam a Harry Pottert, akkor egyáltalán nem éreztem azt, hogy kénne a film, mondjuk a könyven kivűl nem is foglalkoztam sok mindenel, de mikor letettem és abba hagytam az olvasást, akkor se kívántam a filmet. mikor bejött a filmje, megnéztem és utána is azt mondtam, hogy a könyv jobb. És ez tényleg így volt.

Nem elérhető VTomi

  • Spawn
  • ****
  • Hozzászólások: 639
  • Karma: +0/-0
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #345 Dátum: 2005. Február 07., 18:22:41 »
Én tavaly (mostmár tavalyelőtt) voltam úgy, hogy nem tetszett semmilyen film Nem éreztem nagy durranásnak őket. Bad Boys 2 meg a többiek. De aztán 2004-ben megint visszatért az életkedvem olyan alkotásokkal ,mint a Kill Bill. Beismerem, sokszor rémesen primitív tud lenni az a film, de volt benne valami frissesség, olyan élmény volt, ami teljesen feldobott, és én ezt várom a filmektől. Egyébként pedig aki nem szereti a filmeket, olvasson. Egy pár szerző: Anne Rice (Interjú a vámpírral), Dan Brown (Da Vinci kód), Martina Cole (Szatír). Ezek tényleg olyan könyvek, amik élményt jelentenek. És ilyenkor nem érzem azt, hogy szükségem lenne filmekre. Szerintem.