HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2176/2259) > >>

regnar:

--- Idézet ---Az a kínai nyavalygás max hangerőn
--- Idézet vége ---

...inkább japán.

Spidáj:
kaine végre vkivel 1ezik a véleményem.
Nekem se teccett 1általán a GITS.
Főleg a zenéje.
Hát attól kikészültem.
Az a kínai nyavalygás max hangerőn...

Bocsi midnenkitől akinek teccett, de szerintem is borzalmas volt.
Akkor már inkább a pokémon  

kaine:
Akkor kövezzetek meg, de most néztem meg a GITS-t, ha már annyira alapmű, meg minden és ez volt az első belekóstolásom az anime filmekbe, ám alighanem az utolsó is. Egy tömény unalom, ahogy jellemezni tudnám az egészet, még egy kicsit el is aludtam rajta. Nem tudom mitől olyan jó, de biztos van benne valami, ami nekem nem jött be, sajnálom.  
A Daredevil az egyik leginkább képregényhű mozifilm, ne bántsátok. Ráadásul jó is.  

VTomi:
A Megtorló első fél órája semmiféle reakciót nem váltott ki belőlem, az rettenetes volt. Aztán jött a fagyis-vallatós jelenet, amin én gurultam a nevetéstől, és volt a "takarítós" jelenet, amikor a batár bérgyilkossal küzd, az a Moore-féle Bondokat idézte, nagyon jó jelenet volt. Utána pedig, a piercinges-vallatós jelenet... Hát, nálam tényleg nem könnyű elérni, hogy a körmeimet rágjam izgalmamban, de annál én végig az arcomat kapartam, és nagyon örültem, hogy nem mutatták végig... És ez nagy szó. Aztán ötletes, ahogy egymásnak ugrasztja a családot, és a végső leszámolás is elfogadhatóan eszetlen, Travolta halála is jó, van benne valami szimbolikus. (Lásd még Trója.) Szóval szerintem nézhetően jó film, pusztán a lezárással nem vagyok kibékülve: úgy érte volna el a film a teljes hatását, ha tényleg lelövi magát, mert ez a "Mostantól a nevem Megtorló." befejezés nekem nagyon nem jött be, nem hiszem, hogy a szereplőnek oka lett volna erre, vagy pusztán az életben maradásra. (És a "szép emlékes" kifogást én nem tudom elfogadni.)

Dragoon:
"Egyébként sajnos a MARVEL filmek sorra buknak
DD, HULK, Punisher és bár szerintem egyiksem volt rossz, de ahoz képest hogy mennyire reklámozzák mekkora siker mind1ik odakinn comics-ban.
Kihozhatnának belőlük többet."

Na ebben nem teljesen értek veled egyet...
a Hulkból tényleg ki lehetett volna hozni sokkal többet...
az első 45 perc tökéletes volt a halálra unáshoz...

A Daredevil meg szerintem nagyon klafa volt,pont egyben volt az egész,sőt
szerintem a radarlátását bombasztikusra csinálták,sokkal emészthetőbb mint
a képregényekben.Bár azért a néger Vezér kicsit erős volt,nem?

A Punishert meg nem bántjuk,a lényeg hogy végignézed a filmet meg vagy 10-szer meghallgatod a betétdalát és kész  

Na egyébként mit szóltok az F4 filmhez?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése