HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (217/2259) > >>

Farek:
Tényleg tudom ajánlani. Nagyon jóféle nosztalgia, kikacsintás, tiszteletadás és önirónia van benne.
Meg jó is.

Galen:
Én szerettem. Gyerekkori élményem amikor apámék nem kaptak jegyet valami Piedone filmre és helyette a karate-kölyök hármat néztük feliratosan. Egyedül a Bonsai vízesésnél való kiszedése és eltörése ragadt meg belőle.  :badteeth:

Farek:
És ha valaki már unja a szuperhősöket  :badteeth: :

Van itt olyan, aki szereti/szerette az eredeti Karate kölyök 1-et? Mert akkor annak nagyon ajánlom a Kobra Kai nevű sorozatot. Eltelt harminc év, és ismét felveszi Daniel LaRusso és Johnny Lawrence életének fonalát, amint új szereplők, új tanítványok lépnek színre. 10 rész, átlag szűk félórás részekkel, baromi jó hangulattal, rengeteg nosztalgiával és a régi film részleteivel, és ami a legfontosabb: az eredeti szereplőkkel, akik ismét régi szerepüket játsszák.

Az 1. évad már lement, a 2. hamarosan jön. És az 1. évad végén olyan vendégszereplés van, hogy a fal adja a másikat.  :)
És az előzetes alapján a 2. évad baromira jónak ígérkezik.

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Április 16., 11:27:58 ---Hát, nekem is sokat segít a család mellett, hogy reggelente meg este a vonaton tudom nézni a részeket a telefonomon.
De te akkor még rendesen le vagy maradva.  :)

--- Idézet vége ---
Igen, bár az is bejátszik hogy a flash 2 szezonja, az arrow 4 szezonja, supergirl 1, és a legends  1 szezonja után kicsit pihentem és lenyomtam a breaking bad-et. Most meg belekezdtem a Better call Saul-ba. Lehet előveszem a szuperhősöket megint.

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Április 16., 11:07:14 ---Én az első szezont lenyomtam, de mivel párhuzamosan nézem a flash zöld íjász és supergirl-lel ezért lassú vagyok.

--- Idézet vége ---
Hát, nekem is sokat segít a család mellett, hogy reggelente meg este a vonaton tudom nézni a részeket a telefonomon.
De te akkor még rendesen le vagy maradva.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése