HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Schmatzy-val egyrészt egyetértek..
Kicsit kezdenek tényleg elnyűttnek tűnni ezek a témák. Nem értelek VTomi miért írtad a fóbiákat és önmagát.... Érthető miről beszél, tényleg kicsit sok már...
Másrészt ezt a fajta vígjátéki műfajt ez jellemzi, enélkül nem létezik ez a védjegye. Ez kb olyan, hogy megszámolhatnánk, mennyi akciófilmben szerzi meg egy óra ismeretség után a főhős a föhősnőt.. 95%-ban szeritnem megszerzi. Az is műfaji sajátosság lett. Lehet, hogy unalmas már, de azért ott is láthatunk szépen fényképezett jeleneteket. És itt is ezek a pasik úgy adják a meleget, mint azt más filmekben sehol...
VTomi:
Schmatzy, miért van az az érzésem, hogy neked minden erőltetett és lejárt?
(Csak mert az utóbbi időben gyakorlatilag minden leszólsz, ami felmerül a fórumon...)
killjoy:
Újabb címszavas filmajánló:
Minden végzet nehéz - Jack Nicholson és Diane Keaton jutalomjátéka. Amikor az öreg Jack kicsit bekómálva kóvályog a kórház folyosóján és a fél segge kivan... És tőle még ez is zseniális
A rosszak jobbak (Saved) - Érdekes kis film a nagyon katolikus közösségről, ahol a nagyon katolikus lány nagyon katolikus anyukája nagyon örül, hogy egy nagyon katolikus fiú udvarol a lányának, de egyetlen mondat mindent felborít. "Meleg vagyok." Régi rühelt ismerősünk a sikoltozós Kevin a Reszkessetek betörőkből, vagyis Mackalie Caulkin (vagy hogy is hívják) visszatérése is ez a film, amiben egy tolokocsiba kényszerült srácot játszik (egész jól!), aki beleszeret a nagyon katolikus iskola egyetlen zsidó tanulójába... Érdekes tabupiszkálgatós film, bár igazán világmegváltó gondolatokat nem tartalmaz Egy igazi édes-keserű tini film a felnőtté válásról.
avman:
ugyan nagyrészt egyetértenék az előttem szólóval, de csak annyi különbésggel, h német filmgyártásnak is voltak erős darabjai, legutóbbi talán a gudbáj lenin, szóval nem temetném a német filmet, sőt...
a film maga igen hullámzó volt, látványban viszont ott volt a szeren...
Schmatzy:
Na, hát ez a német film is egy lesz azok közül, amiket valószínűleg sosem fogok megnézni. Úgy általában, én eleddig még egyetlen jó német filmet nem láttam. És a buzulást is betenném a füves téma mellé: erőltetett és lejárt. Dehát a németek szexuális szokásai "kissé" elütnek az európai átlagtól...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése