HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Elf:
Na, én meg adtam a gyermekded lelkemnek egy kis szórakozást.. akárki akármit mond, nekem tetszett a Robotok.. Ne úgy ülj be rá, hogy most fogod életed legjobb, legszebb esti meséjét megnézni, hanem csak úgy, csüccsenj le a fenekedre, kapaszkodj meg valamiben (jobb esetben az ülés szélébe, rosszabb esetben társad ezébe-azába ) és élvezd! Én hatalmasakat derültem rajta, noha a frász kerülgetet, amikor a mókás robot szájába mélyenszántó, erkölcsi mondanivalót adtak, de ugye adni kell a léleknek is valamit... szóval, szerintem finom volt.
És amikor az egyik bádogember Britney S. számára fektette ki az ellent, na az életre szóló élményt nyújtott.
regnar:
akkor én is bedobok egy filmet a közösbe
Flight of the Phoenix.
Egy újabb remake. Az 1965 küröl vagy valahogy úgy készült eredetiben James Stewart, George Kennedy és Richard Attemborough játszott.. és nagyon jó volt.
A feldolgozás is nagyon jóra sikeredett. senki ne várjon Oscar-várományos alakításokat, vagy megdöbbentő, könnyfakasztó drámát, de egy jó drámát/kalandfilmet kap.
szerintem az egyik legjobb repülőgép lezuhanás látható a filmben, amit valaha is láttam.
a story nagy vonalakban anélkül, hogy bármit is lelőnék, egy gép lezuhan a sivatagban, a túlélők pedig a menekülésen törik a fejüket, azáltal, hogy felhasználnak alakatrészeket a szétesett gépből.
A repülőgép kevésbe ismert, a Fairchild cég C-119-es gépe. (érdekesség, hogy az eredeti filmben ennek a gépnek az elődje a C-82 szerepelt... hiába telik az idő ) Bizony egyik gép sem mai gyerek De felüdülés a sok filmeken lezuhanó Boeing látványa után... (milyen szép is volt, mikor Nicholas Cage ledobta Las Vegasra a Jailbird 1-et )
Szóval semmi kiemelkedő, de élvezhető jó kis film. Főleg a homokvihar
UI. Ja a főszereplő Dennis Quaid. És a zenei aláfestés, valamint a filmdalok sem rosszak.. Sőt van magyar vonatkozása is.. azért sikeül ott lennünk egy-egy filmnél...
killjoy:
Újabb két kellemes meglepetés:
Kisanyám (Raising Helen) - A főszerepben a XXI. század Meg Ryane Na ez azért egy picit erős túlzás, de egyre jobban kezdem megkedvelni Kate Hudsont a maga aranyos, esetlen, de mégis kedves csaj voltában A sztori két mondatban: Helen egy jól menő divatcég menágere, akinek egyetlen pillanat alatt borul fel teljes addigi élete, mikor a nővére és annak férje autóbalesetben meghalnak és meglepő módon nem a többgyermekes családanya harmadik nővérre bízza a végrendeletben három gyermekét, hanem a kicsit szeleburdi Helenre. Aranyos, kedves, limonádé, de amikor a kislány a végén beköti a cipőjét... Valószínűleg nagy szerepet játszott a dologban, hogy gyakorló apaként ráismertem jónéhány helyzetre, amit a lányommal már átéltem, átélek, vagy át fogok élni, de mégis ajánlom mindenkinek, aki egy közel két órás kellemes kikapcsolódásra vágyik.
Válótársak (Laws Of Attraction) - Főszerepben az a nő, akit imádok a filmvásznon: Julianne Moore. És az a Pierce Brosnan is játszik benne, aki miatt meg a nők nézik igen nagy kedvvel a filmet. Két válóperes ügyvédről szól a történet, akik a sok egymás elleni csatározás közben jól egymásba gabalyodnak.
Graf-X:
Azért készült még nem oly régen német film, ami szerintem nagyon jó, kedvenceim pl a Lé meg a Lola és a Kísérlet, meg biztos van még más is, csak most hirtelen ezek ugranak be.
viszont a francia filmek is ugyanúgy elhülyültek, szerintem ezt nem lehet leszűkíteni csak a németekre, nagyon rég láttam már igazán jó vígjátékot.
A Taxi és az Amelie csodálatos élete azért ott van a szeren (ok, utóbbi nem igazán vígjáték)
A buzulós témához inkább nem szólnék hozzá, mert elég radikális nézeteket vallok és a végén még kitiltanátok, a füvezés is valóban lejárt lemez, nagyobb füstje, mint a lángja (hehe, szó szerint), de pl egy drogos filmet is képtelen vagyok végignézni, egyszerűen nem érzek velük együtt, nehogy már sajnálni kelljen ezeket, meg segíteni nekik, mindenkinek megvan a választási lehetősége, felőlem aztán pusztítsa csak önmagát, aki akarja.
avman, ezmeg itten mi? Ez most komoly, vagy valaki ironizálgat, odaszúrogat, vagy hogy? Én nem tudom eldönteni. De tényleg súlyos.
kaine:
Egy baromi jó német (NSZK) film: Hamburgi betegség. Évtizedek óta szeretném megszerezni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése