HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2154/2259) > >>

avman:
az etalon nálam az Ének az esőben, bár hogy mennyire számít mnyuzikelnek... de az a film egyszerűen csodás... hm, hol is van a kazetta? meg kéne szereznem  már dvd-n...

regnar:
Ha már musical...

Mule rúzs nekem nem jött be... Chicago nagyon, bár a fehérvári színház előadásában ne nézzétek meg.. egy az egyben levették a filmet, csakhát énekhangban, meg játékban kicsit le vannak maradva mögötte...De mint látványban, mint kosztümben mind zeneileg szerintem elég jó ahhoz, hogy oscart kapjon. Legalábbis a Titanicnál jobb  

Operaház fantomja.. Nem lelkesedtem túlságosan érte soha, de a filmváltozatra rágerjedtem.. Hogy miért kellett amatőrökkel eljátszatni a szerepeket...

Teljesen szétesik a film, ami egyébkánt jól van fényképezve, de iszonyatosan unalmas az első 30 perc után....

De szerintem az egyik legjobb "musical" a Hercules a Disney-től. Vannak jobb és rosszabb filmjeik, de nekem a Hercules az abszolute favorit. Szerintem nagyon együtt van. A karakterek, a vizuális gegek, a dalok, a zene. Legalább 30-szor láttam már, de nem tudom megunni.

Megnéztem az Új Jim Carry filmet is...a balszerencse áradása.. nem rossz. Nem egy zseniális szuper alkotás, de simán nézhető, engem legalábbis lekötött, bár lehet, hogy bennem van a hiba      Ami nagyon tetszett, az a látvány. Modell és makett minden mennyiségben. van cgi is, de nem túl hivalkodóan.

VTomi:
Új műfaj, amiről még nembeszéltünk: musicalek.

Nálam az origo a Cabaret, Liza Minnelli eszméletlen benne. Nagyon poén a film, csak ugyanúgy érzem, mint a Muzsika hangjánál: a film kétharmadánál műfajváltás történik, átmegyünk könnyed musicalből háborús drámába, és ez nekem annyira nem ízlett... Egyébként végig korrekt film.
Újak: Moulin Rouge! : Nagyon kontrasztos film. Az első fél óra nemes egyszerűséggel a túlélni való szekció, olyan szintű gázosítások vannak benne, ami miatt az ember elkapcsolná. Aztán Jön Nicole Kidman és a One Day I'll Fly Away, onnantól kezdve működik a film, és végig visz a lendülete (egy bukkanóval, ami a Like a Virgin). Ez az a film, aminél elvesztettem minden hitemet az Oscarban: Nicole Kidman és a zene megérte volna a legjobbnak járó díjat, hogy mégse?  
És a még újabb, a 6 Oscaros Chicago: Ezt már egyenesen felsztárolásnak éreztem (bár ekkor még nem tudtam a Gyűrűk Ura 3-ról...). Egy könnyed, élvezhető film, de semmi plusz. Ahogy a Vox írta, az Akadémia így vezekelt a Moulin Rouge-ért... Semmi bajom a Chicagoval, de szerintem nem érdemelt Oscart, mert csak egy átirat, bár annak korrekt.

regnar:
ööööö.. akkor nekem kell a jegyedet megtéríteni?    

Nekem a bárgyú műfajban bejött..

Viszont Bújócska nem tetszett annyira. Kicsit kiszámíthatónak érzetem...

Viszont Pán Péter jó, márha az Én Pán Péterre gondolsz.

Schmatzy:
Vagy AC/DC-t! Emberek, aki szereti ezt az együttest, és érdekli néhány koncert, tévé, avagy videoklipp, az rohanjon el az első DVD-boltba! Tömény AC/DC a legjavából! A címe: AC/DC Family Jewels, 2*20 klipp, több, mint három óra, és csak 7000 Ft! Szerintem abszolút megéri! Én éppen Falu-ért mentem be a MediaMarkt-ba, de ezt is muszáj volt megvennem.    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése