HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
VTomi:
Igen, Regnar, tudom, hogy írtatok már néhányról korábban, de gondoltam, hátha jön valaki, aki új véleményt mond a filmekről...
Uccsó gyémántrablás: Nekem nagyon bejött, lehetett rajta röhögni, meg volt benne egy pár kellemes csavar, egyetlen hibája, hogy a végén Salma Hayek nem szállt fel arra a bizonyos repülőgépre... Jó, nem azt mondom, hogy remekmű, csak kellemes szórakoztató darab, és szerintem mostanság ebből is kevés van.
Fűrészt sajnos nem tudtam megnézni, mert este 8-kor volt, és anyám kijelentette, hogy olyan későn ne mászkáljak utcán... Na mindegy, mikor jeleztem nekik, hogy adott korosztályból bárki más elmehet este 11-kor sörözni, én meg csak egy filmre mennék, közölték, hogy azokkal a gyerekekkel nem foglalkoznak a szüleik... Na kösz.
Spidáj:
Igen és főleg tök jó 5letek voltak benne szerintem:
*****************SPOILER ********************** SPOILER MINT ÁLLAT!!!!!!!!!****************NAGYON SPOILER SENKI SE NÉZZE AKI MÉG NEM LÁTTA A FILMET **************************************
Az teccik mikor a végén Constantine a mennybe jutna, de az ördög inkább hagyja élni és kiveszi a tüdejéből a káros anyagokat és így Constantine-nak nemcska 1 éve marad hátra.
Ez azér elég nagy kibas*ás vele
De az is teccett mikor a pap csávó ment piálni és nem érzékelte a piát d emégis hatott rá és ki is nyírta.
********************SPOILER VÉGE************************************
kaine:
Én is láttam a Constantine-t és szerintem is tök jó volt. Előtte gyorsan elolvastam három történetet vele, hogy legyen róla fogalmam és tényleg jó volt, végig érdekes maradt, nem ült le egy pillanatra sem, a karekterek is jók voltak benne.
Nitro:
--- Idézet ---Valaki nem tudna mondani 1 oldalt ahol találok Constantine képregényeket?
--- Idézet vége ---
Nem vagyok szakértő, de azt hiszem Constantine a Hellblazer képregény egyik szereplője. A C4A oldalon olvashatsz pár ilyet magyarul.
regnar:
öööö rosszul fogalmaztam.. nem túlságosan elismert, és foglalkoztatott, a nagy színészt a mai felkapottakra értettem és sokat foglalkoztatottakra, nem a tehetségre... így már pontosabb. Karakterszínésznek igeins nagyon jó...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése