HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
Ha pediglen eddig valaki simán átsiklott fölötte, akkor most ezzel a félkövérrel abban is tudatosítottad.
kaine:
--- Idézet ---
--- Idézet ---Nem volt ez egy kicsit túl erős spoiler?
--- Idézet vége ---
Miért? Milyen poént lőttem le? Amint Elijah Wood megjelenik a filmben, egyből tudod, hogy ő a hunyó.
--- Idézet vége ---
Természeretes arra gondoltam, hogy elmondtad, hogy egyáltalán meghal.
Elf:
Porthos fiam, nekem semmitől sem vetted el a kedvem...
Spidáj:
--- Idézet ---Nekem egyik örök kedvenc: Beépített szépség... nem hinném, hogy nagyon van olyan ember, aki még nem látta, de ha mégis, és akar magának egy kellemes, gondolkodás-mentes de mégis vigyorgós estét, az nézze meg! Én egy kicsit félek a második részétől, de azért becsüccsecsenek rá...
--- Idézet vége ---
Az első nem volt rossz, de a második szereintem szörnyü lesz.
Legalábbis a bemutatója már alapból nem teccett és az ismerősöm aszonta hogy a bemutatóba belepakoltak minden jót , szal ha azok voltak a jó részek akkor el se merem képzelni milyen lehet a többi...
De mondjuk nekem ezzel alapból előitéletem van mert Sandra Bullock-ot kifejezetten ronda nőnek tartom.
Ok szépen néz ki 1-2 plakáton, de nekem már azokon se jön be különösebben és ne feledjük hogy ott az arcán ván 2 cm vastag festék.
De attól még lehet jó a film.
Bocs ha elvettem a kedved
Schmatzy:
És márcsak azért sem spoiler, mert a k.n képregényeiből mindenki tudja, hogy hogy néz ki ez a barátunk, és a trailerben oda van alá írva, hogy Elijah Wood. Úgyhogy sztem killjoy nem spoilerezett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése