HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Ma +néztem a mennyei királyságot.
hááát
Nem rossz az kétségtelen, végre 1 film ami nincs tele csatákkal + öldökléssel (szó se róla van benne, de nincs tele mint pl a trója ami 1 kalap szar >bocsi a trója fanoktól!!!!)
Nekem teccett bár voltak benne baromságok.
pl mikor a német nagy batár keresztes lovagot az elején torkon lövik 1 1centi vastag nyílvesszővel ő + utána még rohangál és gyilkolászik.
De azér nem volt rossz.
65%
kaine:
Nemrég adták ki DVD-n, azonnal meg is vettem! Talán ez volt az egyetlen lengyel film, amit valaha láttam. Nem számítva a Lolka és Bolka a Föld körül-t!
Az alapsztori annyiban más, hogy két férfit hibernálnak kísérletképpen, de a megadott idő alatt (mikor felélesztenék őket) kitör a világháború és elfeledkeznek róluk. Csak valami 2035-ben találják meg őket és akkor élesztik fel. Addigra egy biológiai fegyver kiírtotta az összes férfit, csak ők ketten maradtak. A Föld lakhatatlan lett, a nők a felszín alatt éltek. Aztán persze megszöktek... emlékszem milyen jól néztek ki az őr lányok!
Galen:
megakarták mutatni hogy ők aztán nem cencuráznak...
Schmatzy:
A Szexmisszió annyira egy elborult film, főleg a záró képsorai! Én csak azt nem értem, hogy ez a coccializmusban hogy juthatott át a cenzúrán?
Vlad:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Igazából még az eredetit sem láttam (majd most pótolom...), de már annyian ajánlották...
--- Idézet vége ---
A legjobban a Szexmisszió című lengyel vígjáték közelítette meg az eredetit.
Leszámítva, hogy az nem vígjáték volt...
--- Idézet vége ---
Hmm? Azmiaz? Ez hasonlít a Logan futására? Lehetne erről bővebben?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése