Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 601165 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető letsgo

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 417
 • Karma: +0/-0
  • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #299 Dátum: 2005. Január 24., 17:35:11 »
Tudjátok mi lesz a nagy film? Vagy is én nagyon várom, és ahogy olvastam róla és az MTV-én is bemutatták, hogy hogy készítették, az nem más mint az Amerikai Kommandó- Világ Rendőrség, amit a South Park két csávesze talált ki és valósítottak meg. A film érdekesége, hogy az egész bábukkal van megcsinálva, valamint, minden úgy néz ki mintha játék lenne. Fú, amikor néztem, hogy hogy csinálják, tökre legos emlékek jöttek elő, tök, olyan volt mint mikor én csináltam a Nascart.

A bábukat emberek mozgatják, mint a bábjátékoknál. a szájuk és a szempilla mozgás, pedig a báb fejébe levő chip teszi lehetővé.

A díszletek nagyon gyönyőrüek és élethűek, főleg Párizs és az Eiffel torony. Az autók, repülök, bábok, szöveg, hang, gyönyörű.

Van egy jelenet, mikor egy kikőtőnél betör a városba a víz és az emberek (bábuk) menekülnek, nagyon élethű, főleg az mikor egy autót löki a víz odébb és a bábu, pedig löki vissza, közben az ajtót fogja. Nagyon jól néz ki.

És a kommandó főhadízsállása is nagyon jó, nem tudom, hogy hívják, de az a 4 fejű szobor vagy mi ami bevan vésve egy hegybe. Volt egy filmben is a Ricsi Rics karácsonya, abban is szerepelt. Na ott van a főhadíszállásuk. A repülök úgy jönnek elő, hogy az egyik szobornál a szája húzodik szétt, a másiknál a szeme és így tovább.

A baj az, hogy csak 18 éven felülieknek ajánlott hiszen a bábuk szeretkeznek benne és nem cenzurázák ki, mondjuk és se tenném, mindig is kiváncsi voltam, hogy, hogy néz ki egy bábun az intim testrészek. Persze csak a nőére!!!!!!!

De azért megpróbálom megnézni, ha nem moziban akkor majd megszerzem dvd-én.  
« Utoljára szerkesztve: 2005. Január 24., 17:36:20 írta letsgo »

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #298 Dátum: 2005. Január 24., 09:56:32 »
Idézet
A másik ajánlatom pedig a The Butterfly Effect című film, amiről én most a címén kívűl csak annyit mondanék, hogy nekem nagyon tetszett, és hosszú órákkal a film megnézése után is még a történeten gondolkodtam. Remélem valaki (Regnar?  ) majd ír róla egy hosszabb értékelést is.

Nos igen... Úgy látom Killjoy érzi, hogy mit nézhetek magányos estéken   A Butterfly Effectet én is ajánlani tudom mindenkinek, eléggé pörgő és elgondolkodtató film, bár a filmről semmit nem fogok elárulni, mert MEG KELL nézni, aztán elgondolkozni, mennyi apró momentum változtathat meg egyetlen apró szituációt is. Amúgy az alaptörténet a címben rejlik, a butterfly effect (pillangó effektus) egy filozófiai és valamilyen szinten fizikai és matematikai és.... és... és.. szóval sokrétű teória arról, ha egy pillangó a szárnyát a brazil őserdőben meglibbenti akkor európában feltámad a szél és felhőket hoz és esni kezd. Ez csak elméleti fejtegetés, de komoly tudósok foglalkoznak ezzel a dologgal, hogy egyetlen apró mozzanat a multban hogyan befolyásolja a jelent És mi van ha megváltozik valami. (No a történet is erről szól, nem a pillangóról  ) lendületes könnyen nézhető, de azért nehezebben emészthető    Gondolkodni kell, no...

Porthos
Idézet
tök jó oldalukról mutatja be a tűzoltókat (tudomásom szerint reális is a film ilyen téren

Hát ezt nem tudom. nekem egy tűzoltó ismerősöm beszélt először a filmről és azt mondta, hogy egyáltalán nem reális. Soha enm lóg valaki egyetlen kötélen, mindig két kötélen eresztik  (bár 98%-ban inkább kosaras kocsit használnak, vagy odairányítják a létrát egy tűzoltóval, ereszteni iszonyúan veszélyes, de a filmben kétség kívül nagyon hatásos lehet..), sisak nélkül soha senki nem néz a tűzbe 20 centiről, még a magyar emeletes-irodaházak felső 10 emeletétől is törésmentesek az ablakok, nemhogy amerikában, ahol mindegyiket úgy csinálják, szóval nem lehet berúgni akkora lendülettel. Soha nem engednek közel helikoptert a tűzhöz, mert mekavarja a levegőt és felszítja a tüzet, valamint mindent beborít a szkrákkal és parázzsal.. stb.. Szóval a film nem reális, de nem is igazából a tűzoltókról szól. Inkább egy romantikus film, némi tűzzel. Ha így nézem akkor igazad van 95%. (bár sok benne a klisé kicsit már unom, hogy minden ilyenfilmben kell hogy meghaljon a barátja, legyen benne egy temetés csupa lassítot felvétellel stb..) Szóval eléggé szentimentális a film, de mint romankitus film jó lett.
Mint tűzoltós film nekem nem jött be A film majdnem két órás és van benne kb összesen 20 perc tűz. (Ez olyan minta  Titanic. Ki a francot érdekel, hogy lamúroznak, süllyedjen már, vagy akkor csináljon filmet egy sima sétahajóról, és akkor legyen benne love, de ha Titanic akkor süllyedjen az egész film alatt   )
Szóval vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban, Továbbra is azt mondom, jó, jól is van fényképezve, romantikus filmnek tényleg 95% de mint tűzoltós film (ha a lánglovagokat vesszük 110%-nak   ) akkor ez 20%.

Amúgy travolta nem volt túl jó, a főszereplő eléggé, sőt nagyon jól játszott, jól visszaadta az érzelmeket, lényegében a hátán cipelte az egész filmet. Akinek megörültem viszont az Robert Patric (T1000). Az utóbbi időben nem igazán láthattuk, meg valhogy nem jött neki össze a pályája, inkább "B" kategóriás akciófilmekben izzított, de szerintem nagyon jó karakterszínész, kár hogy nem kapott a filmben nagyobb szerepet, mondjuk travolta helyet.

DE mindenképpen érdemes megnézni, mert a film jó, jó benne a színészi játék, ami tűz van benne az látványos..bár senki ne várjon akciót, de van benne izgalom (csak sajnos eléggé kiszámítható)

csatlakozva Porthoshoz én is ajánlom mindenkinek. Hibái ellenére az egyik legjobb amit az utóbbi időben láttam.


Akkor most én is ajánlok. Derrick rajzfilm. Hihetetlen király lett. Nagyon jók a rajzok, a karakterek teljesen visszaadják az eredeti szereplőket, Harry még mindig vezet, Derrickből igazi "menő srác - bár inkább már öregúr)" lett, a jó értelemben, laza, nők kedvence. Németül néztem és az eredeti színészek adták a hangokat a szereplőknek. Derricknek nagyon tetszett az eredeti hangja, bár ez az egyik sorozat aminek szerintem iszonyatosan jó a magyar szinkronja... Szóval ajánlom mindenkinek aki egy laza, szépen megrajzolt animációs filmet akar látni. Képregényben simán megvenném ugyanezekkel a rajzokkal...  
« Utoljára szerkesztve: 2005. Január 24., 11:09:24 írta regnar »

Nem elérhető killjoy

 • Batman
 • ***
 • Hozzászólások: 349
 • Karma: +0/-0
  • http://halozsak.tlof.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #297 Dátum: 2005. Január 24., 07:55:22 »
No, a múlt hetem terméséből ajánlok most két filmet:

Bagger Vance legendája - Előre bocsátom, hogy imádom azt, ahogy Robert Redford rendez. Ezt a filmet is az ő nevéért szereztem be, mert megvallom őszintén halvány lila ibolyám nem volt arról, hogy ki a rák lehet az a Bagger Vance. A szép az az egészben, hogy a film első fél órájának megnézése után még mindig nem tudtam  De azután előkerült, és félelmeteset változtatott a környezetén, miközben még most sem tudom, hogy ki is ő valójában. Bagger Vance szerepében az a Will "Bad Boy" Smith BRILLÍROZIK, akiről nekem (és szerintem rajtam kívül még nagyon sokaknak) eddig csak a nagypofájú hűdelazacsávóvagyok figura jutott eszembe. Ebben a filmben is komikus a szerepe, de egészen máshogyan. Furcsa volt látni a Szófosó Willt egy olyan szerepben, ahol a nevetésre ingerlő helyzeteket nem a pergő nyelvével, hanem a VISSZAFOGOTT figurával és a néhány, jól elhelyezett mondatával éri el. Előbb vártam volna Steven "Ezerarcú" Segaltól egy széles mosolyt egy filmben, mint Will Smithtől egy ilyen szerepet, és pontosan ezért éreztem azt, hogy nagyon jól csinálja. A filmben egy rövid epizódszerep erejéig feltűnik Jack Lemon is, aki, mint azt Robert Redford filmjeiben már többször is előfordult a film egyik főszereplőjének időskori szerepét kapta, aki szó szerint elmeséli a történetet.
Na ennyi ömlengés után pár szóban a filmről. Egy golfverseny története, amit a gazdasági válság idején rendeznek meg három résztvevővel. Két igazi profi bajnokkal és a helyi golfozóval, Junahval, aki minden hitét és életkedvét elvesztette az világháborúban és azóta sem találja önmagát. Ennek az embernek a célkeresése és önmaga megtalálása a film fő története, amit egy fiatal kölyök szemén át látunk, aki felnéz a város hősére, aki minden idők legfiatalabb versenyzőjeként megnyert minden amatőr golfkupát a háború előtt. És akkor is hisz benne, amikor már mindenki más lemondott róla, és már csak egyetlen ember "rúgdossa" a golfpálya felé, Bagger Vance, a kicsit lököttnek tűnő segítő, aki segít Junah-nak felvenni a versenyt a profikkal és közben segít neki visszatalálni az igazi életéhez is.

A másik ajánlatom pedig a The Butterfly Effect című film, amiről én most a címén kívűl csak annyit mondanék, hogy nekem nagyon tetszett, és hosszú órákkal a film megnézése után is még a történeten gondolkodtam. Remélem valaki (Regnar?  ) majd ír róla egy hosszabb értékelést is.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #296 Dátum: 2005. Január 22., 10:47:09 »
 


Megvettem az új CINEMA-t (végre volt rá pénzem, mert különben már rég +vettem volna mivel gyűjtöm őket, (ezt + a VOX-ot)) és van benne pár kép az SW3ról.
De nem izgat annyira, van benne pl cikk az új Zorró filmről ami a Zorró Álarcának a folytatása, és itt már Catherina Zeta Jones (igeeeeen   ) is több szerepet kap.
« Utoljára szerkesztve: 2005. Január 22., 10:49:07 írta Porthos »...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #295 Dátum: 2005. Január 22., 09:39:07 »
Idézet
Kitalálom, az tetszett, hogy mutatták a fenekét...
Nem csak...  

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #294 Dátum: 2005. Január 21., 20:01:22 »
Na ma is voltam moziban, megnéztem azt a tűzoltós filmet: A tűzből nincs kiút.

Isztonyatosan jó film, végre egy film aminek egyáltalán nem happy end a vége.
A film 2 szálon fut, a film elején egy 6almas épület lángra kap, jönnek a piros traktorra a tűzoltók és oltogatják, a főszereplő fickó megment 1 csávót aki benn van, de ő leszakad az emelettel együtt, és láthatjuk az emlékeit ahogy elkezdi a tűzoltói pályafutását, becsajozik, +nősül, gyereke lesz +hal a legjobb haverja egy tűzoltáskor + ilyesmik, a másik szál amit néha bevágnak a jelen idő ahogy próbál életben maradni a 6almas égő házban.
Nagyon jó film, csomó jó poén, tök jó oldalukról mutatja be a tűzoltókat (tudomásom szerint reális is a film ilyen téren), de közben akciók is vannak rendesen benne.
Az effektek iszonyatosan jók, és a vége ami nem éppen happy and nagyon +indító és nagyon szép.

Nálam +kapta a 95%ot    ...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető VTomi

 • Spawn
 • ****
 • Hozzászólások: 639
 • Karma: +0/-0
  • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #293 Dátum: 2005. Január 21., 16:42:47 »
Kitalálom, az tetszett, hogy mutatták a fenekét...

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #292 Dátum: 2005. Január 21., 16:11:53 »
Idézet
jaja Dianne Krueger vagy valami ilyesmi a neve.
Hú, nekem ő nagyon tetszett a Trójában is, úgyhogy akkor mégiscsak meg kell néznem ezt is.  

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #291 Dátum: 2005. Január 21., 09:57:34 »
Porthos  

Idézet
De van még 1 közös szereplő Ian a gonosz csávó az a Trójában az Akhillesz spanja aki kitalálja a nagy pacit amiben mindenki elbújik.


Ekkora filmismertetőt még nem olvastam..    

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #290 Dátum: 2005. Január 21., 08:50:17 »
jaja Dianne Krueger vagy valami ilyesmi a neve.
De van még 1 közös szereplő Ian a gonosz csávó az a Trójában az Akhillesz spanja aki kitalálja a nagy pacit amiben mindenki elbújik.
Mellesleg GYűrűk Urában: Boromir...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #289 Dátum: 2005. Január 20., 23:19:42 »
Idézet
Ja és a szőke csaj benne nagyon jóbőr.
Ő szerepelt a Trójában is de ott lámaarcú volt mer hülyén állt a haja.
Melyik volt ő? Szép Heléna?

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #288 Dátum: 2005. Január 20., 22:17:12 »
Idézet
Kábé ott aludtam el hogy felrobbant a hajó és ott keltem fel hogy beleugrott a tengerbe.


   Akkor erősen szelektáltad a történetet  

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #287 Dátum: 2005. Január 20., 21:47:39 »
Én eddig 2szer láttam.
Először elaludtam rajta  
De csak azért mert elötte hajnali 3ig tanultam a történelmet (javítottam is belőle szal nem bukok   ) és 6kor keltem szóval enyhén álmos voltam.
Kábé ott aludtam el hogy felrobbant a hajó és ott keltem fel hogy beleugrott a tengerbe.
De másodszorra
nekem speciel nagyon tetszett.
Olyan kis light-os kis gyenge sztori de mégis olyan kis kalandos.
Nekem nagyon tetszett.
Ja és a szőke csaj benne nagyon jóbőr.
Ő szerepelt a Trójában is de ott lámaarcú volt mer hülyén állt a haja....the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #286 Dátum: 2005. Január 16., 19:18:15 »
No volt egy újabb filmes élményem.

Megnéztem a National Treasure (A nemzet aranya) c. filmalkotást.

A film nagyon csábító volt. Hatalmas mercsandájzing gépezet, reklámok mindenhol, a szereplőgárda tiszteletet parancsoló (Nicholas Cage, Sean Bean, John Voight, Harvey Keitel, Cristopher Plummer) ezekkel a színészekkel külön külön is el lehetne adni bármilyen filmet, hát még így együtt!!!!!! Igazi nyalánkságnak ígérkezett a dolog.

A film természetesen midnenhol vezeti a sikerlistákat, de erre én már nem adok, hiszen ez sajnos azokon az embereken múlik, akik nem merik vállalni a vélemányüket, és nem merik azt mondani egy filmre  hogy rossz, mert nem akarnak kilógni a dorból. Szóval nekem ez nem meghatározó, de úgy gondoltam, hogy "százezer légy nem tévedhet"  , meg aztán a történet is közel áll, hozzám, kincskeresés, kaland, rejtett térképek, történelem stb.. Szóval nagy várakozással ültem és vártam..

Aztán ahogy az utóbbi 4-5 éveben lenni szokott jött a csalódás. A színészek játéka még elment, bár az ember többet várna tőlük, de azért a közepesnél jobb volt, különösen Harvey Keitel egy FBI ügynök szerepében jól adta a hűvös megfontolt zsarut, bár igazán kiléphetne már ebből a skatulyából..nem is tudom hányadik filmje ahol zsarut játszik... A többiek szép iparosmunkát csinálnak semmi extra, eljáttszák ami kell, de nem hiszem hogy mély nyomot hagynának a filmtörténelemben ezzel az alakítással.

A látvány rendben van, semmi extra, a rendező nem elkápráztatni akar, csupán megmutatni, és ez sikerül is. A pirotechnika remekül van fényképezve, A végső építmény szépen összerakott, csak száz egytucat. Ilyet már rengeteget láttunk.

A történet nagyon jót és sokat ígér, de sajnos belefullad a sablonok és klisék örvényébe. A jelenetek szinte nem is kapcsolódnak egymáshoz, az egyes helyszínek önálló életet élnek, és kevés a kohézió közöttük. A rendező nem tudta eldönteni, hogy road-moviet csináljon, vagy kalandfilmet, és két ló között a földre esett. Az első 25 perc után a történet leül és ugyanazok a jelenetek ismétlődnek a következő másfél órában más-más helyszíneken. A hősök megérkeznek, jelet fejtenek, megjönnek a gonoszok, a hősök futnak... következő helyszín, a hősök megérkeznek, jelet fejtenek, megjönnek a gonoszok, a hősök futnak.... és így tovább. Egy óra után már untam az egészet. Szóval a történet csapnivaló, akarakterek bolyonganak benne,de szerepük elveszik.

A karakterek kidolgozottsága közepes, sajnos látszik rajtuk az ötlettelenség. Innen-onnan összeollózták őket, és ez sajnos látszik. A főszereplő Indiana Jones és Lara Croft keveréke, az apja egyértelműen Henry Jones professzorról (azaz Indy apjáról) lett mintázva, ami nagyon zavaró, még a fanyar humora is ugyanolyan.

A gonosz motiválatlan, igazából semmi gonoszság nincs benne. Nincs ereje. Nem tudod gyűlölni, nem válik ellenszenvessé, ami egy kalandfilmben azért nem elhanyagolható szempont. Mármint, hogy a gonosz legyen gonosz.

Szóval csalódtam, többet vártam, jóval többet. Nem azt mondom, hogy sz*r, de csapnivaló,unalmas, ötlettelen. 20 évvel ezelőtt kultuszfilmmé vált volna, de húsz évvel ezelőtt egy George Lucas nevű ember megalkotta Indiana Jones, és igen magasra tette a mércét. Azóta kevesen tudták megközelíteni. Aztán Lara Croft is felkapaszkodott, de a NAtional Treasure azt sem éri el. NEm más mint egy nagy pénzből, híres színészekkel összedobott klón, egy másolat, ami eléggé silányra sikeredett.

Persze lehet szeretni, de közben el kell gondolkodni, hogy mennyi benne az egyéni ötlet, és mennyit lopott innen-onnan.

Újabb bukás számomra, azon is gondolkodtam, hgoy talán én várok túl sokat, bár nem tudom.
Sok, ha azt várom, hogy legyen egyedi ötlet, egyedi karakterek, jó színészi játék, pörgő kalandok??? Mert ha ez sok, akkor nem tudom mi az kevés....

Nem elérhető letsgo

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 417
 • Karma: +0/-0
  • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #285 Dátum: 2005. Január 11., 18:41:12 »
Szerintem is.

Ja tényleg a Charli angyalaiban, ott volt még Lucy Liu, csak rá emlékeztem, nem tom miért de az ilyen kínais-japános neveket megszoltam jegyezni..
« Utoljára szerkesztve: 2005. Január 11., 18:44:06 írta letsgo »

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #284 Dátum: 2005. Január 11., 15:32:38 »
Ok télleg eléggé bérgyilkos arcot vág, de attól még kurvajócsaj (szerintem)...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Galen

 • HálóZsák tag
 • HZs imádó
 • *
 • Hozzászólások: 2271
 • Karma: +9/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #283 Dátum: 2005. Január 11., 09:18:00 »
Nagyon előnyös kép...mintha gyilkolni készülne...
Bocsi Porthos.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #282 Dátum: 2005. Január 10., 20:06:27 »
Emma Watson = Hermione Granger a Harry Potter filmekben.

Tessék itt 1 kép róla:

Ez egy karácsonyi felvonuláson készült:


Emma Watson
« Utoljára szerkesztve: 2005. Január 10., 21:54:21 írta Porthos »...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Schmatzy

 • Lusta dög (ex Korrekt ORR)
 • HálóZsák tag
 • Superman
 • *
 • Hozzászólások: 1306
 • Karma: +4/-1
 • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #281 Dátum: 2005. Január 10., 19:31:26 »
Jobbnál jobb nevek. Miután egyikükre se mozdulok, komolyan gondolkodom, hogy kasztráltatom magam. Vagy ez normális?

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #280 Dátum: 2005. Január 10., 17:58:32 »
Idézet
Őszintén, én megmondom Neked, hogy én ha ránézek egy olyan képre ahol ott vannak mind a ketten tudom, hogy melyik-melyik... ezt most nem gizdaságból mondom, de tényleg így van
Nem nehéz, az egyik szőke, a másik barna...  
Idézet
Nem tudom, hogy mikor volt a Bír-lak, én amikor szerelmes voltam Oshley-ba, akkor 12-13 éves lehettem. Kb.....
A Bír-Lakban debütáltak, olyan félévesek lehettek...
Emlékszem egy ideig nem értettük, hogy lehet egy babának ilyen hosszú neve, hogy Mary-Kate-Ashley Olsen, mígnem valaki mondta, hogy ketten vannak a szerepre.  


Idézet
Én kiskoromban Drew Berrymore-ba voltam belezúgva 
Név szerint nem tudom, hogy ki az. Melyik filmben, vagy sorozatban játszott? 
Az E.T.-ben ő volt a kislány. Néhány éve. Most az Első 50 randiban volt.

Idézet
Porthos, most lehet hogy tudatlannak tűnök, de ki az az Emma Watson?
Mary Jane képzeletbeli ikertestvére.    

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #279 Dátum: 2005. Január 09., 21:58:39 »
Porthos, most lehet hogy tudatlannak tűnök, de ki az az Emma Watson?

Miben játszik? Vagy énekes?

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #278 Dátum: 2005. Január 09., 21:15:34 »
A tűzgyújtót nem láttam, csak annak a 2. részét, de az a csaj is állati jó bőr aki abban szerepel.  

De akkor is : Natalie Portman          

A korosztályomban pedig: Emma Watson          ...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #277 Dátum: 2005. Január 09., 20:18:27 »
Charlie Angyalai-ban is játszott. Ő volt a vörös. Meg a Tűzgyújtó c. Stephen King adaptócióban. Abban volt Chuck Norris is  
« Utoljára szerkesztve: 2005. Január 09., 20:19:18 írta regnar »

Nem elérhető letsgo

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 417
 • Karma: +0/-0
  • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #276 Dátum: 2005. Január 09., 20:07:49 »
Név szerint nem tudom, hogy ki az. Melyik filmben, vagy sorozatban játszott?

Nem elérhető Spidáj

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1443
 • Karma: +0/-0
  • http://holnap
Re:Filmek, zenék
« Válasz #275 Dátum: 2005. Január 09., 19:02:44 »
Én kiskoromban Drew Berrymore-ba voltam belezúgva  ...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető letsgo

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 417
 • Karma: +0/-0
  • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #274 Dátum: 2005. Január 09., 16:39:32 »
Schmatzy: Köszi szépen.    Nagyon király, jól ellehet vele szórakozni. És nem csak láb, kéz, fej és hajat lehet csinálni a bábunak, ha nem köpenyt, sityakot...  király, meg van a mai programom.  


Kaine: Őszintén, én megmondom Neked, hogy én ha ránézek egy olyan képre ahol ott vannak mind a ketten tudom, hogy melyik-melyik... ezt most nem gizdaságból mondom, de tényleg így van

Nem tudom, hogy mikor volt a Bír-lak, én amikor szerelmes voltam Oshley-ba, akkor 12-13 éves lehettem. Kb.....

Nem elérhető kaine

 • Hulk
 • *****
 • Hozzászólások: 1182
 • Karma: +3/-2
Re:Filmek, zenék
« Válasz #273 Dátum: 2005. Január 09., 15:50:30 »
Idézet
Én öszintén régen az egyik lánybe (név szerint: Oshley Olsenbe) szerelmes voltam....
Honnan tudtad, hogy melyik az?  
Idézet
jó persze kisebb koromba.
Még amikor a Bír-Lakban játszottak?

Nem elérhető regnar

 • Galactus
 • *****
 • Hozzászólások: 1404
 • Karma: +0/-0
Re:Filmek, zenék
« Válasz #272 Dátum: 2005. Január 08., 22:46:32 »
Ez nem csak Letsgonak tetszik szerintem. Tíz perc után arra eszméltem, hogy teljesen belefeledkeztem bábukat gyártani    


Schmatzy  

Nem elérhető Schmatzy

 • Lusta dög (ex Korrekt ORR)
 • HálóZsák tag
 • Superman
 • *
 • Hozzászólások: 1306
 • Karma: +4/-1
 • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #271 Dátum: 2005. Január 08., 22:35:01 »
Heh, ez leginkább letsgonak fog tetszeni:
Valami legós okosság
 

Nem elérhető letsgo

 • Pókember
 • ****
 • Hozzászólások: 417
 • Karma: +0/-0
  • http://www.halozsak.ini.hu
Re:Filmek, zenék
« Válasz #270 Dátum: 2005. Január 08., 20:52:13 »
Idézet
Én néha belenézek az Ikrek Malibuba a Fox Kids-en ha semmi sincs a tévében, nem rossz sorozat, csak volt 1 rész mikor rock-bandát alapítottak és nyomták a zenét.
Annyira PLAYBACK volt hogy már fájt.
Az 1ikcsaj gitározott  másik + dobolt, ilyen volt hogy a dobos, ütötte a cin-t és az 1ik dobot, és ment a dobpergés  
Az énekes srác 2 akkordot nyomott a másik iker csaj is kábé 2-t mégis tökre szárnyalt a zene dallama.
Na mind1.
+bocsájtjuk nekik mer jó bőrök  

Kár hogy Natalie Portmannak nincs ikertesója      
Azt én is szoktam nézni, csak kár, hogy nincsenek új részek. Azt a részt én is láttam, tényleg plaxback volt. De ahogy Te is mondtad megbocsátjuk nekik, de csak azért mert jól néznek ki. Én öszintén régen az egyik lánybe (név szerint: Oshley Olsenbe) szerelmes voltam.... jó persze kisebb koromba. Még róla álmodtam is.   ....

De az már elmúlt....