HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2134/2259) > >>

regnar:
Az eddigiek      

Akkor már én is:

Öreg kalóz a kocsmában meséli történeteit. Falába, kampókeze és fél szeme van. A fiatal matrózok kérdezgetik.

- ó nagy kalóz, hogy vesztetted el a lábad?

- Nagy tengeri csata volt, hirtelen jött egy ágyúgolyó, és levitte.

- Ó nagy kalóz, és hogyan vesztetted el a kezed?

- Nagy tengeri csata volt, hirtelen jött egy ágyúgolyó és levitte.

- Ó nagy kalóz, és hogyan vesztetted el a szemedet?

- Nagy tengeri csata volt, csak úgy repültek az ágyúgolyók, mindenhol füst, beleszállt a szemembe, és még nem szoktam meg, hogy kampókezem van....

Ez már régebbi, de talán vannak akik nem ismerik:

Első világháború, tábori kórház. Sok a sebesült, folyik a gyors amputáció. Doktor eldönti mit, felcser nyisszant. Jönnek sorra hordágyon a betegek.

-Bal láb - csatt. következőt. Jobb kéz. - csatt. következőt. Jobb láb. - csatt. következőt.  Bal kéz-csatt  mondom bal. csatt  mondom kéz...

Spidáj:
Ez az utolsó vmi 6almas          

Na akkor már én is:

A vietnámi háborúban kitüntetnek 3 katonát nagy hősiességükért.
Egy kommandóst, egy rádióst, és egy bombaszakértőt.
Hazaviszik őket, és New Yorkban azt mondja nekik a tábornok:
-Fiúk, a kitüntetéseken és a hírneven kívül kaptok még valamit: mondtok két pontot a testeteken és a köztük lévő távolság minden eggyes centiméterére kaptok 100 dollárt.
Kommandós:
-Én a fejem búbjától a talpam ajjáig szeretném:
Lemérik: 198 centi megkapja a 19.800 dollárt.
Rádiós.:
-Én a két kitárt kezem ujjam végei közti távolságot szeretném:
Lemérik: 180 centi megkapja a 18.00 dollárt.
Bombaszakértő:
-Én a heréim közti távolságot szeretném:
-Furcsálják de lemérik: fickó lemegy és matat jó pár percig mire felnéz:
-De neked csak egy heréd van fiam.
-A másik lerobbant vietnámban...

VTomi:
Oroszok és kínaiak háborúznak. Orosz katonák fegyverkeznek, de csak minden másodiknak jut fegyver. Kérdezi az egyik fegyver nélkül maradt katona, hogy mit csináljon.
- Hát, fiam, fogjon egy seprűnyelet, és ha knait lát, tegyen úgy, mintha lelőné, hátha megijed és elfut.
Ember veszi a seprűnyelet, kimennek harctérre, mező széléről látja, hogy egy kínai gyanútlanul masírozgat. Maga elé tartja a seprűnyelet, és elkiáltja magát "PUFF PUFF!" Kínai meg se rezzen. Közelebb megy, megint elkiáltja magát "PUFF PUFF!" Kínai észre sem veszi. Odaáll a kínai elé, megint elkiáltja magát "PUFF PUFF!" Kínai ránéz, megszólal:
- Mi van, nem látod, hogy tank vagyok?

Schmatzy:
Vietnámi veterán munkát keres, és úgy néz ki, fel is veszik egy céghez. Már csak az utolsó kérdések vannak hátra.
- És mondja, történt valami balesete Vietnámban, ami hátráltatná a munkában?
- Ilyen komoly balesetem ugyan nem, de azt azért elmondanám, hogy a golyóimat ellőtték a háborúban.
- No jó, holnaptól már dolgozhat is. Reggel nyolckor kezdünk, de magának elég tízre jönnie.
- Mire föl kaptam ezt a két órát?
- Arra, hogy nyolctól tízig mi is csak a tökünket vakarjuk...

VTomi:
Katona meghal háborúban, megkérik őrmestert, hogy kíméletesen közölje nejével a hírt. Őrmester elmegy a házhoz, asszony ajtót nyit, megkérdezi:
- Özvegy Kovácsné?
- Nem.
- De!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése