HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2131/2259) > >>

kaine:

--- Idézet ---Ajj má hogy te mindenbe beleköcc    
--- Idézet vége ---
Igen, én se tudom megállni, mint Chandler.  

--- Idézet ---1ébként a 6 rész alatt 1szer sem vettem észre hogy járna ehez az erőhöz ellenerő.
--- Idézet vége ---
Ja, a fizika törvényei nem érvényesülnek ott, ahol a hang is terjed a világűrben.  

Spidáj:
Ajj má hogy te mindenbe beleköcc    

1ébként a 6 rész alatt 1szer sem vettem észre hogy járna ehez az erőhöz ellenerő.

kaine:

--- Idézet ---SPOILER

Miért nem tudott Anakin arról a lebegő izéről nagyobbat ugrani Obi Wan mögé? Azelőtt ugráltak emeleteseket...

SPOILER vége
--- Idézet vége ---
Mert akkor a SW 4-6 csak egy alternatív idősíkon létezhetett volna.  

--- Idézet ---akkor én mondjuk erővel ellököm onnan Obivan-t
--- Idézet vége ---
Vajon ennél is létezik erő-ellenerő? Mert ha igen, akkor azonnal a lávában végezted volna!  

Spidáj:
Én azt nem vágom hogy:

************SPOILER***************

Mikor abban a szituban voltak, akkor én mondjuk erővel ellököm onnan Obivan-t aztán nem mögé akarok ugrani hanem csak ki a partra, szóval csak elé.
Bár mondjuk onnan + Obi tudja a lávába lökni erővel.
Télleg mér nem lökte alapból le a kis szarról Obi mikor még lehetett? Mondjuk így is ő nyert (elsőre   )

*********SPOILER VÉGE**************

Nitro:
Juj. Fene se gondolta, volna, hogy ez az Episode III ilyen hosszú lesz. Mondom megnézem 21.00-tól aztán jó esetben 23.30-ra már ágyban leszek... Hát még fél egykor is ment.    Aztán meg reggel jó volt fél ötkor kelni.    De a film így elsőre tetszett. Gondolom azért, mert nem vagyok hardcore SW rajongó. Azért  a vége kicsit béna lett.

SPOILER

Miért nem tudott Anakin arról a lebegő izéről nagyobbat ugrani Obi Wan mögé? Azelőtt ugráltak emeleteseket...

SPOILER vége
Na mindegy, ettől még jó film.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése