HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
Én még az eredetit láttam Richard Chamberlennel, ha jól emlékszem.
regnar:
Nem tudom tegnap ki látta, de számomra nagy meglepetés volt a Bourne rejtély c. film. amikor megláttam a tv műsorban egyből rámoccantam, hiszen az újabb regényfeldolgozás (2000 környékén) nem igazán tetszett, a regényt viszont nagyon szeretem. Még a 90-es évek elején olvastam, és nagyon megfogott. Talán sokaknak megvan, sárga puha borítás, elején fickó körtáras gránátvetővel háttérben helikopoter - ami erősen utópia ahhoz képest, amit a könyvben olvashatunk ) Szóval ez a film nagyon bejött, a régi klasszikus "kémtörténetek" vonalán egész jó történet bontakozott ki, sokkal jobban követte a regényt, mint a mostanában bemutatott feldolgozás. A kor ügyeletes szépfiúinak egyikével (Richard Chamberlain) a főszerepben, de a mellékszereplők is eléggé ismert emberek voltak.
Egy helyen dobtam el majdnem az agyam. Egy lövöldözés alkalmával főhősünk tüzet nyit egy hangtompítós pisztolyból.. az első lövés teljes hangerővel durran, aztán a többire helyreáll a rend.
Valahogy hiányoznak a jó kis kém és rejtett terroristás történetek a mozikból. Én legalábbis az utóbbi időben nem nagyon találkoztam ilyennel. Ez a film üde szinfolt volt..
letsgo:
Nekünk nem is kell több! A szavaid sugározák a boldogságot, az örömöt és azt, hogy miylen volt a koncert! És az, hogy élőben látthatod a kedvenceidet, az fergeteges lehet! Nem is folytatom mert még a végén én is kedved kapok elmenni egy koncertre!
Spidáj:
Nemtudom melyik topicba írjok így ebbe írom:
Most jöttem haza az Arénából a Green Day koncetröl
hát
valahogy így jellemezném
ATYAÚÚÚRISTEN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ NEM LEHET IGAZ HOGY LEHET VMI ENNYIRE KIRÁLY ?!!!!! EGYSZERÜEN ISZONYATOSAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Igen vmi ilyesmi
Valami hihetetlenül jó volt!!!
Bár nem volt tetlház de 9-10 ezren biztos voltak.
Isteni volt.
A közönségnek minimum a 95% végigénekelt minden dalt.
Iszonyatosan jó volt
El se tudom mondani!!
Bocsi ezt nem lehet szavakba önteni
M1ek aludni
Spidáj:
A Fantastic Four filmben benne lesz egy SUM 41 szám!!!
Noots címü szám!
Nekem hihettek: iszonyat jó szám!
A film zenei albumán is rajta lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése