HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
regnar:
Életemből 1óra 40 percet a Fantastic 4-ra áldoztam. Ez azért nem volt akkora áldozat, mint a Batman Begins de azt hiszem megint én leszek az egyetlen, aki leszólja a filmet. De hát nekem kevés, ha a fantasztikus 4-esben kb 4 percig láthatok szupererő használatot (ezt értsd az egész filmre összeadva), és elrugaszkodik az eredeti történettől, úgy, mint pl Pókember.
De azért itt már voltak jó próbálkozások, az első 40 perc elég jó, ha az ember elvonatkoztat attól, hogy úgy fogadják a szupererőt, mintha természetes lenne, akkor tök jó, inkább vígjáték, mint képregényfilm, sokat nevettem, felszabadult, poénos, és látványos ..(híd). A karakterek egyik fele nagyon jól eltalált (fáklya, lény) a többiek kicsit kidolgozatlanok (főleg doom) Aztán leül az egész, és inkább a lénnyel foglalkozik a film, mint a teljes csapattal. A végső akció látványos, bár az a 4 és fél perc szerintem egy kicsit rövid...Fátumot meg nem értem...
a trükkök egészen szépek, bár néhol kicsit túlságosan látható a green screen technika.
a film alatt kínosan ügyeltek, hgy a cicababák folyamatosan dekoltázzsal járjanak, és sok a szájbarágós reklám amire feleslegesen úszik a kamera pl ESPN.
Nem rossz, de lehetett volna sokkal jobb is. Kicsit összecsapottnak érzem, de így is messze jobb, mint a Batman Begins, vagy a Macskanő, vagy a Hulk. Több akció kellett volna bele, és kevesebb lelkizés, úgy 50-50 arányban. Ja és egy ellenfél, nem csak a film végére az utolsó 6 percre odadobni valakit, hogy mégis legyen... 10/6
Spidáj:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Annyira nem lehet rossz, mint a könyv...
--- Idézet vége ---
Az egyetlen ember vagy szerintem, akinek nem tetszett (ennyire).
--- Idézet vége ---
Szerintem is szörnyü volt
avman:
ha már nem egy kicsit elkalandoztunk hálivúdtól, takeshi kitano nevét ismeri valaki? sikerült letorrenteznem az 1989-es első rendezését, a violent cop-ot dvd-n, meg is néztem tegnap megen... még mindig az egyik legjobb filmje...
regnar:
Mivel annyira emlegettétek tegnap este bevállaltam a Night Watch-ot.
Elég érdekes film...tetszett, de egyes részeit kicsit vontatottnak találtam. De jó volt egy olyan vámpíros filmet látni, amiben nem a vámpír, mint tényező a főszereplő..(azaz nem bloodsuck-ból áll az egész film). a nitrós teherautó meg egyszerűen csúcs volt. Látványilag is jó volt.
avman:
azért most egy kicsit elgondolkodtam...
itt egy csomóan olyan "hülyeségeket" kértek számon a Sin City, h csak na (most nem akarok senkit megsérteni, a hülyeséget ezért is tettem idézőjelbe).
gravitáció furcsasága, a monstrum ellenálóképessége, mér nem lövik már le, mér nincs mútjuk (amit egyébként asszem maga is megemlít a filmben, h gyorsan regenárálódik, vagy mi), logikai láncolat egy beteg világban... ez kb az a kategória, h mér repül a szuperember... a filmnek van egy kvázi tere, ami nagyon is adja a Hangulatot... de nem is erről akarok szót ejteni, hanem h rengeteg aberrált, beteg dolog történik a a vásznon (v képrenyőn) kannibalizmus, pedofília, satöbbi... ez valahogy senkit nem zavart, csak a gravitáció
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése