HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
--- Idézet ---Akkor meg nem ezt a címet kellett volna neki adni.
--- Idézet vége ---
Hát emiatt Wellst kéne hibáztatni...
--- Idézet ---Bazz, kétszer majdnem elsírtam magam
--- Idézet vége ---
Az elején amikor elkezdődött, meg a végén, hogy véget ért! Bocs, nem tudtam kihagyni...
Schmatzy:
Az igencsak jó film volt, bár valóban nem sci-fi. Felér egy fejberúgással.
(És ne mondjátok meg neki, hogy tőlem tudjátok, de Graf első mondata a film után az volt, hogy "Bazz, kétszer majdnem elsírtam magam.")
regnar:
Az AI nekem tetszett, de nem annyira sci-fiként éltem meg, inkább drámaként. A sci-fi mivolta csak megadta a keretet a történetnek, igaz eléggé erős keretet. egy idő után teljesen elfelejtettem, hogy sci-fi. érdekes volt a történet, bár a téma már párszor feldolgozásra került. Meg én nagyon szerteágazónak éreztem, sokmindent csak megpendít de nem fejt ki... bár ez nem biztos, hogy baj. Jude Law karaktere kimondottan tetszett. Az egész felépített világ a maga kifordult mivoltában tetszett.. bár nem tudom ebben mennyi volt Spielberg szerepe.
killjoy:
Ha már Spielberg. A másik meg nem értett sci-fijével, a A.I-vel (Mesterséges Értelem) hogy álltok?
Schmatzy:
Akkor meg nem ezt a címet kellett volna neki adni. Nem mintha én egy újabb amerikai rágóguminak jobban örültem volna, de ez kifejezetten vontatott volt. Arról már nem is beszélve, hogy cirka négy-öt nap alatt lezavarja a cselekményt. Na mindegy, inkább megnézem a Bíbor folyókat, megint.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése