HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
A Bajos csajok tényleg jó, nekem is tetszett.
Az Ocean 12 elég jó, de nem kiemelkedő, a Vejedre ütök valamivel jobb, mint az előző része, ha az tetszett, ez is fog.
VTomi:
Szeretném ajánlani azoknak, akik a South Parkot kedvelik, hogy látogassanak el erre az oldalra: Thavid
Itt található egy átszinkronizált régi rajzfilm, az Inci és Finci, jelen tárgyunk új címe "Narancs, Tetves és Dugó", nálunk az osztályban igen nagy kultusza van, nekem leginkább az első rész tetszett a honlapon található 3 közül, azon egyszer-kétszer tényleg kifeküdtem.
VTomi:
Meg akarom rohamozni a videotékát, úgyhogy mindenkit buzdítanék, hogy írjon olyan filmeket, amik szerinte a must-see kategóriába tartoznak.
Ami eddig a listámon van:
Bajos csajok (Látta valaki? Szerintem tök jó film, nővéremnek meg kell mutatnom, ő most jött haza 1 amerikában töltött év után)
Lemony Snicket - A balszerencse áradása (Moziban láttam, aztán azóta olvastam a könyvet, és most már, hogy be tudom lőni a film stílusát talán teljes mértékben élvezni tudom)
Ocean's 12
Nyílt tengeren
Vejedre ütök
Uccsó 3-at még nem láttam, valaki véleményt?
Schmatzy:
--- Idézet ---Hát emiatt Wellst kéne hibáztatni...
--- Idézet vége ---
Men olvastam Wells-t, de valahogy érzem, hogy nem erről szólt az ő könyve. Valamiért mániája midenkinek megvenni egy könyvet, amiből csak a címet használja fel, és aztán ír egy totál más sztorit alá. A kreativitás meg közben kiveri a biztosítékot...
PKD-ról meg annyit, hogy nem érzem akkora embernek őt, mint amekkorának mondják. "Az ember a fellegvárban" pölö abszolúte erőltetett volt. Felvet egy érdekes alapszituációt, amiből aztán ha 6%-ot fejt ki. Úgyhogy én a PKD dossziét be is csuktam.
avman:
spílerbergről szólva sztem az utolsó igazán kiemelkedő rendezése a párbaj volt... najó a 3. típusú, bár az is elég cukrozott takony lett a vége felé, utána maximum az indiana jones filmek értékelhetőek (de monnyuk azokat elszúrni azzal a gárdával már művészet lett volna) meg talán a schindler, bár ott inkább a kiváló szerepelőválogatás mentette mega filmet.
a világok harca sem több, mint az összes többi mostanság divatos látványfilm... elcseszett már egy PKD elbeszélést, most visszább nyúlt. ez a különvéleményem róla- hálivúdról meg annyit h elérte a törpecsillag kort... szinte mindent magába szippant, amit nem kéne... aztán majd egy fekete lyuk lesz és mindent elnyel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése