HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2103/2259) > >>

regnar:
Szép piros x, fehér négyzetben, user posted image felirattal. Absztrakt, és meglepő.  

Spidáj:
Vélemény?

regnar:
Én is hallottam, hogy hozzá hasonlítják a srácot (Mármint jackie Chan-hoz) sőt olyat is hogy Bruce Lee-hez. EZ szerintem hülyeség. Néhány filmtől még nem fogja őket letaszítania  trónról, meg azért szerintem annyira nem jó, mint ők.. persze azt sem mondhatom, hogy rossz lenne.

Spidáj:
Ong Bak nem az az új csávó aki olyan mint Jackie Chan anno még.
Semmi kaszkadőr semmi speciális szarság csak ő maga ?
Láttam pár képet a filmből + 1-2 részletet és egész igéretesnek tünik.
De ha jól láttam hiányzik belőle a Jackie Chan filmek 1ik nagy alapja ami legalább olyan fontos mint a bunyó : a humor.
Jackie Chan sztem ettől lett csak sikeres.
Sok jó bunyós van de kevés jó humorista is.
Legjobb példa: Részeges Karatemester 2
Iszonyat jó bunyók: pl az elején az öreggel a vonat alatt
És tele van poénokkal, nem tom kiemléxik ezekre a dumákra pl.: Nem találhatod ki mi a következő mozdulatom .... mert még én sem tudom  
Vagy mond vkinek vmit a : SÁMLI FORMÁCIÓ ?  

Na de horror téma:

rövid leszek és tömör  

Kör 2 : rakat fos, de ezen legalább nem aludtam el mint az elsőn 1/10
Átok 2 (bár vmiér HARAG 2 volt a címe   ): ez majdnem olyan gáz mint az első rész amin csak nevetni tudtam (bevallom 1-2 résznél beparáztam mer alkohol mellett néztük haverjaimmal a moziban   ) szal: 1/10
Nyílt Vizen: na az elég jó film kb 7/10

Viszont nemrég láttam HBO-n: Rádió
Mindenkinek kötelező!!! Iszonyatosan jó film volt. Aszittem tök gáz lesz + minden, mégis első mp-től kezdve tapadtam a képernyőre !!!!
Remek színészi munka (Cuba Gooding Jr.) 9,8/10

És moziban láttam tegnap : Csontdaráló

Itt alapból elfoguldt vok mert Adam Sandler vitán felül a kedvenc színészem (Apafej az egyik kedvenc filmem évek óta):
sztori ismerős lehet kicsit hasonlít 1 régi SLY filmre: Adam Sandler börtönbe kerül, mindneki utálja 1 régi bunda meccs miatt, de foci csapatot kell  csinálnia az örök csapata ellen a rabokból, és nagynehezen összejön.
Iszonyatosan jókat röhögtem rajta  
Pl.: Shrek a boxzsákkal  és a 10es erejével    (aki látta érti aki nem látta menjen és nézze + Porthos garantájla hogy jó lesz )

10/10

regnar:
Akkor elrettentésül néhány filmről:

Stealth (Lopakodó) Két órányi tömör unalom. Nyilván lesz majd egy masszív rajongótábora, akiknek az XXX és társai bejöttek. A film repülőgépekről szól.. de olyan, mintha a Tűzrókát (ugye még emlékeztek a Clint Eastwood filmre) és az Ellenséges területen-t (Behind Enemy Lines) gyúrták volna össze. Ezzel még nem is lett volna gond, de a számítógépen látvány csapnivaló, és a kameramozgás teljesen követhetetlenné teszi egy idő után az eseményeket. ide oda cikázik a kamera, ki-be a fülkékbe, és körös körül a gépek között. Nincs egy pillanatra sem statikus kép. Ezzel a rendező nyilván a lendületet akarta fokozni, de bennem csak az értetlenséget fokozta. Aztán felteszek egy kérdést. számítógépvezérelt repülő, a számítógépnek nagy vörös "szeme" van, és elég sokat tud magától gondolkodni - Na mit fog csinálni.. (ugye ismerős a szitu... Mennyi filmben is láttunk eddig ilyet?)
Szóval vontatott, és gyenge látványú. 10 évvel ezelőtt még az év filmje lehetett volna. ma már, ahogy szoktam mondani ez nagyon kevés.
Alig vártam, hogy vége legyen.

Ja és még egy kérdés. Ha építek egy computer-vezérelt repülőt, akkor mi a ráknak építek bele pilótafülkét??????????? ááááááááááááááá

Sky High. A disney újabb próbálkozása ezúttal élő szereplőkkel. Látták a fiúk a hihetetlen családot, meg a Fantastic 4-t és gyorsan összedobtak valami hasonlót. Egyszer nézhető. Egyet nem értek.Látva egyes filmek trükkjeit nem értem, hogy egy ekkora stúdió, mint a Disney miért nem képes normális effekteket összedobni. Teljesen mű az egész. De gondolom ez is siker lesz, mint társai.

De van ami tetszett mostanában. Az Ong Bak. Nem is annyira a történet miatt, inkább az akciójelenetek vannak szépen koreografálva, és a stunt-jelenetek is nagyon jók. Aki szereti a verekedős filmeket annak mindenképpen ajánlott.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése