HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2099/2259) > >>

letsgo:

--- Idézet ---Páran ismerik mer előkerült hasonló téma már msn-en + dc-n.
--- Idézet vége ---
Igen, nekem már mesélted!

Hallod én csodálak Titeket, hogy mikor emglkáttátok a csajt, emg ugye éreztétek a büzt, csoda, hogy nem kaptatok szívinfartust!   Vagy csoda, hogy nem dobtátok ki a reggelit! Szal elég gáz szitu lehetet! SZerencse én még ilyennel nem találkoztam!

Nekem csak olyan volt, hogy az egyik fullos csaj az orában kutat  , emg hasonlok, de ez is off, szal hagyjuk!

regnar:
Porthos:  

Más:
Visszacsatlakozva a nem túl régebbi Swarzi és Stallone témához, találtam pár utalást Swarzi-ra. Ma Jurassic Park napot tartottam. Elzarándokoltam az egyik local DVD rental shop-ba és kikölcsönöztem, pontosabban ingyébe megkaptam (mer' ismerem a DVD tékás csajt   ) a Jurassic Park 2-t. Ez valahogy eddig kimaradt az életemből szélesvásznúan, szóval gondoltam egyet és megnéztem. No itt amikor már a végén a T-Rex randalírozik a városban és van egy jelenet, amikor egy busz belerohan egy videotékába, no az előtt a bejáratná láthatunk egy plakátot. Először nem is figyeltem, de bevillant, úgyhogy visszatekertem. a plakát egy filmet reklámoz. Lear Király. a főszerepben - Arnold mester. Nagyon kemény.. )) Arni mint Shakespeare színész. Ez nyilvánvalóan képi humor, de folytatódik, van még egy Robin Williams-es és egy Tom Hanks-es (Tsunami Sunrise - valami sörfös film, Tom egy sörfön feszít) fake plakát is. spielberg nyilván néhány havert meg akart viccelni ezekkel.

avman:
"mert mi vagyunk azok, kiktől anyáink féltenek"

Spidáj:
NAGYON NAGYON NAGYON OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

2

1

RAJT !

Szóval egyszer táboroztam, és  ez olyan tábor volt ahol csomó iskola táborozói összegyülnek és egy nagy helyen döglődünk. Egész jó dolog. És a tábor vége felé utolsó estén mindig szokott lenni ilyen bulinak nevezett baromság. Az idősebbek mindig piáltak + füveztek (én akkoriban csak 13 voltam szal abból kimaradtam     ).
Volt egy lány a táborban, olyan 15-16 lehetett aki akkori korunkkal nézve maga volt a szexuális menyország   , már cicije is volt + minden gondoltuk ő a messiás és csak azér teremtették hogy minket kielégítsen (mint kiderült tévedtünk mer azóta sem csinált velem pl semmit   ) na de hogy visszatérjek a sztorihoz. Utolsó este 1ik barátommal mentem be a fiú vécébe (mivel több suli volt nagyon nagyok voltak a vécék, legalább 10 piszoárral és 10 fülkével) és egyikből nagyon durva szarási effekteket hallottunk: rotyogás, fingás, nagy zihálások. Gondoltuk valaki nagyon kipakolja a gittet. Közben mi a piszoárt ostromoltuk, és mikor már a kezünket mostuk, jött ki az illető. Odanézek: csak nem a bombázó csaj az ?!
Na akkor leblokkoltam: csaj arcára rá van száradva egy kis hányás a szája szélén, nagyon durván részeg, és olyan szinten büzlik a szartól hogy olyat eddig elképzelni nem tudtam (ez több volt annál hogy nem törölt segget, szerintem a fele még a bugyijában ólálkodott), ráadásul a ruhája csupa gedva összegyürve stb.

Na az nagyon durva látvány volt.
Utána nem tudtam a csajra ,,szexuális messiás" - ként nézni  

OFF VÉGE !!!!

kb ennyi a sztori
Páran ismerik mer előkerült hasonló téma már msn-en + dc-n.

regnar:
Porthos, ha máshol nem is, írd meg privi-ben.. mert felcsigáztál a történettel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése