HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2095/2259) > >>

avman:
ez a szám teljes egészében visszaadja a tegnapi estémet http://avman.uw.hu/11-TheMusic-OpenYourMind(HiddenTrack).mp3
(ma megint eszembe jutottak Ady örökbecsű sorai az Ős Kajánból: "Uram, én többet nem iszom..."

regnar:
Nem tudja valaki, hogy mikor fogják adni a Lost második évadját? Mármint nem itthon, hanem a külföldi fizetős csatornákon.. én szeptember 21-ről tudok.. FEllelkesülve a magyar sugárzáson, újra megnéztem az első sorozatot.. (Nem annyira jó, mint a Twin Peaks, de sorozatok között az egyik legjobb szerintem, annak ellenére, hogy szerintem a első évad vége felé kezdett elfogyni a lendület, és kicsit visszaesett a dolog.. (na jó néhol nagyon), de egy erős kezdéssel vissza lehet kapaszkodni.. legalábbis remélem)... Szóval az első sorozat vége felé kicsit sok a klisé, de azért várom a következőt...

Ja és 19-én indul egy jónak ígérkező sorozat Surface címen.. szóval lehet készülni

Azonkívül ma van a magyar animáció napja. Animációban mindig is világszínvonalon voltunk, bár az utóbbi időben kevés színvonalas munka született, bár ennek sok oka lehet...

regnar:
TAlán még nem késő, ha most szólok, hogy a RTL-klubon este 22:45-kor az Androméda törzset adják. Szerintem elég jó sci-fi, 1971-ből, ajánlom mindenkinek, (márha nem kell korán kelnie, bár a VHS rendszer csodája egy ideje köztünk van ilyen esetekre   , magyarul érdemes beállítania  video-t és később megnézni akár, mert szerintem jó, a regényhez is elég sok köze van.)

A regényt a későbbi híres-hírhedt Jurassic Park írója Michael Chrichton írta. Érdemes azt is elolvasni, szerintem minden könyvtárban megtalálható... Bár a nevéhez fűződik még a vészhelyzet, kongó, de köze volt a gömb, 13. harcos és kóma c. filmekhez is. Az androméda törzs az első "igazi" regénye volt, és egyből a csúcsra jutatta.

Ja és nem a témában, de előtte 20:00-tól a duna tv-n a magyar bád szpenszer azaz Bujtor és Kern a CSak semmi pánikban. Ötvös csöpi  

Spidáj:
nagyon örülök hogy segíthettem  

Krizbó:
köszönöm a címet

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése