HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2093/2259) > >>

kaine:

--- Idézet ---Miért kaine? Az tök hihető, amikor leszedi a kocsija aljáról a bombát, nem?
--- Idézet vége ---
Ja, de nem az volt az első, amin a számat tátottam.  

szam:
Miért kaine? Az tök hihető, amikor leszedi a kocsija aljáról a bombát, nem?  
Viszont A remény bajnoka rulez! Nagyon jó film

Schmatzy:
Szerintem meg A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső...

kaine:
Megnéztem a Szállító 2-t. Hát, az 1 jobb volt...

regnar:
Megnéztem a Surface első részét. Nem tűnik rossznak, és talán a héten már felirat is lesz hozzá. Bár a computer grafika néhol kicsit buta.. (persze azért nem cgi van többségben, de a helikopter az elején háááát...) Ajánlom mindenkinek, azátn legfeljebb nem tetszik  

Viszont két sorozat között ráfanyalodtam a Hazaard megye lordjai mozifilmre. Sokat nem vártam, így annyira nem csalódtam. Van benne néhány szép slide, burn out meg jump, szóval a kaszkadőr munka nem rossz, de ha jó autós filmet akarok nézni üldözéssel, akkor inkább a Blues Brothers, vagy a Tolvajtempó (természetesen az eredeti 1974-es, mert a feldolgozás ritka gyenge lett hozzá képest.). Azt hiszem akartak néhány poént is belerakni a filmbe, de én egyszer sem tudtam mosolyogni sem. De egyszer nézhető... kínok között. (Azt is mondhatnám, hogy **ar, de ilyet azért mégsem írok, mert valaki biztos dolgozott vele egy halom ideig, csak nem jött neki össze. ) Pár B-kat színész meg néhány kiöregedett A-katos (Szegény Burt Reynolds szekere nem igazán fut már, pedig szebb időket is megélt. Itt csak a 100 dolláros mosolyával tudott villantani, mással sajnos nem... Hol van már a Cannonball Run  vagy a Smokey és a bandita.  Ezeknek csak halvány árnyéka ebben a filmben..   vagy éppen ő volt a főszereplője a Longest Yard-nak, amelynek szintén csináltak most egy pocsék remake-jét. (Mondjuk ennek érdekessége, hogy Burt feltűnik benne egy másik szerepben.)

A másik film amit megnéztem a Submerged. Steven Seagal új filmje. Nem tehetek róla, egyszerűen nem tudom cserbenhagyni a "mestert". Régebbi filmjei tetszettek, és mindig reménykedem, hogy valamikor végre megáll a lejtőn az ezerarcú akcióhős.Persze mindegyik filmje újabb csalódás. Ez egy kiscit jobb, mint az utóbbi évek Seagal filmjei, de amikor megjelenik az USS Clinton    anyahajón (Ez a nap az anyahajók napja... A fentebb említett Surface sorozatban USS Ronald Reagan anyahajóval találkozhatunk.) kemény rockzene kíséretében befordulva egy sarkon, kilassítva.. hát elsírtam magam. Jobban elhízott, mint Bud Spencer. (Na jó ez túlzás, de..) Basszus - oké benne van már a korban, de Mel Gibson is pl. Mégsem akkora, mint egy bálna.. Bocsi Steven, de az igazság. Amúgy a film a gyengénél jobb, Rajongóknak érdemes megnézni, a többiek csak saját felelősségre, bár az agykontrollos/agyirányítós történetek hívei is rácuppanhatnak. A lövöldözések viszont kellően véresek. A történet amúgy eléggé sok sablon-elemet tartalmaz, szerintem elég csak annyit mondanom, hogy a főhős éppen börtönben csücsül, amikor megbízás érkezik....  
Ja a Maya romok különösen megérintettek... van néhány kemény hiba a filmben...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése