HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (210/2259) > >>

Sepi:
Általában hétfőnként a honlapjukra és a Facebook oldalukra is ki szokták írni, hogy milyen zenéket használtak fel a műsor alatt. Legalábbis régen megtették, nem tudom, hogy még mindig csinálják-e.  :nemtudom:

Na, ki hogy áll a Bosszúállók film megnézésével?  :) Nekem szerencsére sikerült premier előtt megnézni, és minden spoiler nélkül azt mondhatom, hogy elég jól sikerült film lett. Bár akár az előzőnél, a mostani után is úgy jöttem ki a moziból, hogy ezt még emészteni kell. De ahogy ülepedik az élmény, úgy egyre jobbnak tudok értékelni minden egyes apró utalást és eseményt. Többször nézős mozi, az tuti.  ;)

Intruder:
Nem. Ez sem az. Mindegy is! Írtam az M4-nek, hátha válaszolnak. Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni! Király vagy. :)

HeirToGrievous:
Egy ilyet találtam még:

Intruder:
Sajnos nem. Az keményebb volt és frissebb is.  :( És az a legrosszabb, hogy bárhogy keresek rá nekem is csak ezt az egy számot adja ki a gugli. :-\

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Április 27., 15:19:45 ---Sziasztok!
Nézi valaki a F1 időmérőt? A műsor eleji montázsban lejátszottak egy rock számot, ami baromira ismerős volt valahonnan, de sehogy se akadok a nyomára. A refrénben azt üvöltötték, hogy "Nothing's gonna stop us now.". Biztos valami mozi film előzetesben volt, talán a Feláldozhatók. :nemtudom:

--- Idézet vége ---

Ez volt az?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése