HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2080/2259) > >>

kaine:
Nitroval tökéletesen egyezik a véleményem a T a Mars-ról.

Nitro:
Nekem a Támad a Mars-ról az a véleményem, hogy komédiának nem elég vicces, komoly filmnek meg túl vicces. Egyszóval tök értelmetlen.  

regnar:
Akkor a kerülendő filmek közé két szinte teljesen azonos filmet dobnék be.
The cave, és a Descent. Én nem találtam bennük semmi izgalmat, sem feszültséget. A történet nagy vonalakban azonos, nagyon felejthető. DE barlangászoknak kötelező    (Mondjuk, ha választani kellene akkor inkább Descent. legalább van benne némi brutalitás   )

A Zorro legendája tényleg gáz, a hombre már nem olyan macsó, mint volt, tele van értelmetlen akciójelenetekkel, - bennük felesleges mozdulatok - szaltó stb... Jóval többet vártam.

szam:
Hát ja, a VH nekem is baromi nagy csalódás volt. Remélem Spielberg összekapja magát a München-re, talán a nyálkát is sikerül mellőznie, bár ebben nem reménykedek.
A Támad a Mars viszont nekem bejött annak idején... asszem csak HBO-n láttam, de jó volt... mármint vicces...
Amit viszont kerüljetek: Zorró legendája (majd lehidaltam, amikor a csuhás pap nekiállt karatézni  ), Kutyátlanok kíméljenek, Egy szoknya egy nadrád, Fej vagy írás

avman:
volt egy kis időm, megnéztem a világok harcát. az újat. embertelenül szar film volt. nagyon nagyon nagyon. megaszar. ultrafos. vessük  az embereket a tripodok elé, aki vért szivattyúznak ki a zemberekből, majd azt szétspriccelik a földre, vmi gyökérszerű növény társaságában. kb. erről szólt a film. meg h már több ezer éve itt várakoztak a föld alatt a gépek. ja. ezek télleg nem tudnak mit kezdeni a dollármiljókkal?
és most jól megnézem kontraszként a támad a marsot. ha lúd legyen kövér. meg ugye kikapcsolódni akartam ma este. ugye.
mondjon már vki egy valóban jó filmet, amit az elmúlt 1-2 évben hálivúd előállított. mert én hiába töröm a fejem. vagy csak kevés mozimátrixotolvasok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése