HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2076/2259) > >>

avman:

--- Idézet ---Barátaim rábeszélésére ma megnéztem a Serenity c. filmet.
--- Idézet vége ---
illett volna megnézetni még +ban veled a 14 epizódot a sorozatból >>  firefly
az új battlestar galactica mellett minden idők legjobb sf sorozata .

letsgo:
Nah szal, nem tom hogy hova írjam de mivel SWIII DVD megjelenésről van szó ide írom:
Egy honlapon láttam, nema dok linket aki kiváncsi rá, annak elküldöm privibe. Szal ezt olvastam a honlapon:

"A szenátor legközelebbi fegyvertársa, Anakin Skywalker egyre többet tud meg az erő és a hatalom igazi természetéről, mégis ellenáll a sötét oldal csábításának; tudja, ha enged, elveszíti szerelmét, Amidalát, akit titokban feleségül vett, és aki nemsokára megszüli közös gyermeküket..."

Ez nagyon durva Ezek vagy nagyon elírták vagy azt se tudják, hogy mi az a SWIII.  

Spidáj:
a csodacsibét én is láttam  
a legjobb : Haladár
hát azon a figurán akkorákat szakadtam      
de különösebben nem volt rám 6ással : 60%
én szinkronosan láttam

regnar:
Sziasztok... megint én..

Ma este megnéztem a CSodacsibe (Chicken Little) c. Disney alkotást.

Az biztos, hogy amióta a Disney elkezdte ezeket a számítógéppel gyártott rajzfilmeket gyártani, valahogy nem az igaziak. De ez nekem bejött. Igaz, nem a kinézete, vagy a történet miatt. sikerült eltalálniuk, hogy a gyerek is ellegyen a kisállatokkal (csibe, malac, kutya, szőrös űrlény stb..) és a papa is élvezze a jó kis 70-es 80-as zenéket. MErt a soundtrackot odavágták, a pénz jó része megint licensz-jogokra ment, így másra nem nagyon maradt.. (De ezt megszokhattuk az utóbbi időben a Disney-től)
Mindezek ellenére szerintem jó lett, én legalábbis jól szórakoztam abban a szűk 70 percben amíg tartott. A viccek jók (mindjárt az elején van egy akkora filmes vicc/utalás, hogy sírtam a gyönyörtől..), a zene jó és a mi fontos jó helyen van, megvan az "utánérzet is" azaz fricskát mutat pl a világok harcának is. aki van olyan elvetemült, hogy végigvárja a cast-listet, az láthat egy, ma már megszokott, a főszereplők által előadott klippet, és ha még utána is marad akkor a Blues Brothers egyik számának feldolgozását is meghallgathatja  
A hangok szerintem eltaláltak, kíváncsi vagyok a magyar szinkronra (bár azzal csak azért nézem meg, hogy halljam milyen lett. EGy ilyen rajzfilmben plusz csemege a híres színészek szinkronhangja, kár beáldozni..   Itt pl találkozhatunk Patric Stewart és Steve Zahn hangjával is, de mai giga-hiper-über sztárokkal nem.. mivel a pénz elment a zene megvételére..  )

Szóval nem a best of Disney, de kellően eltalálták ahhoz, hogy jó legyen. Nekem tetszett, így karácsony előtt tutira felhúzzák a jegyeladási lista élére a szülők és gyerekek..

regnar:
Barátaim rábeszélésére ma megnéztem a Serenity c. filmet. Sci-fi a dolog, mégpedig a lassabb folyású fajtából, talán már túl lassúra is sikeredett.

A látvány hagy maga után némi kívánnivalót, bár nem ez a fő lényeg, de azért a különböző bolygók lehettek volna tényleg különbözőek, és a digitális effektek is 4-5 évesek.

A történet akár jó is lehetett volna, nekem nagyon tetszett az alapötlet, uagynakkor nem tudták megteremtei az alapötletből származó konfliktus drámaiságát (kivéve az "elhagyott" városban, de ott is inkább a képi hatások dominálnak. Tehát nekem hiányzik belőle valami, ami drámaibbá, "hitelesebbé" teszi a dolgot. A főszereplők elég jól fogadják, nem igazán rendíti őket meg a felismerés. Igaz a fő szálat akár 20 percre is összesűríthetjük. Néhol kicsit vontatott, Az akció részek nem rosszak, csak az embernek folyamatosan olyan érzése van, hogy már látta őket valahol.  A színészek nem túl jók, kevés az átélés.

Mindezek ellenére érdemes megnézni ezekben a sci-fi szegény időkben, bár ne várjuk pergő cselekményt.

Gorgonita, Te láttad már?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése