HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2067/2259) > >>

Gouranga77:
Nekem is nagyon bejött a Kálcium kölyök, jó kis "dokumetumfilm" )

Kedvenc részem, mikor Jimmy kétes foglalkozást űző anyja felajánlja a riporternek, hogy kezelésben részesíti, mire az beszól az operatőrnek:
"Khmmm, kikapcsolnád a kamerát egy percre?"
Következő jelenet már másnap reggel van...

Amit most én ajánlok nektek, az az Isten Városa cím film. Stílusában kissé elüt a Kálcium kölyöktől
Egy Rio de Janeiro nyomornegyedében játszódó filmről van szó, ahol 8-18 éves srácok gyilkolják egymást pénzért meg kábszerért. Elég durva, hogy van valóságalapja a történetnek, aki egyszer látta az szerintem nem felejti el egy darabig. Nem vagyok nagy történetmesélő, úgyhogy inkább beszúrok ide néhány linket:

Est.hu-s leírás
Imdb.com-os értékelés
Mozinet.hu leírás
Itt van a film trailerje

Ha jól olvastam, akkor harmincadikán vetítik Budapesten valahol

Spidáj:
Most néztem + a Kálcium Kölyök címü filmet.
Nagyon jó
Olyan kis aranyos fasság.
Olyan angliai little rocky
csak orlando bloom-al.

Sztori: Londonban rendezik a box középsúlyú világbajnoki meccset 1 angol sztár és a mexikói vb között. De az angol sztárnak eltörik a keze mikor 1 Jimmy nevü 18 év körül sráccal boxol (Bloom), ezér kitalálják hogy Jimmy kerül a helyére.

BOILER

Egy sajtótájékoztatón Jimmynek fel kell olvasnia cédulákat amikre a menedzsre (aki 1 barom) írt szövegeket, eléggé rasszista... és másnak az újságokban: Fasiszta bajnok képviseli angliát! és m1 ki a kisssrác a házból és : MI VELED VAGYUNK JIMMY KÖVETÜNK BÁRHOVÁ!!! felkiáltással 4 kopasz fickó náci tisztelgéssel üdvözli    

BOILER VÉGE

Klassz kis film jó volt így +nézni 1edül gép elött 7fő este fél 12kor  

VTomi:
Ma este lesz Amélie csodálatos élete!  Imádom azt a filmet. Zseniális. Ilyen művészi limonádét készíteni... Csak azt a 16-os karikát nem értem rajta. (Bár mikor az orgazmusos párokat számolja, tényleg megér egy misét. )

Elf:
Vigyorogjatok nyugodtan körbe, de én kifejezetten várom 01.19.-ét, másnéven: Üvegtigris2. Merthogy (és itt jön az igazi ok a kanyarvigyorgásra) jóatyámmal megnézzün, csak úgy, ízirájderesen.

Spidáj:
Fűrész 2

azt hiszem sikerült +találnom 1 olyan folytatást ami felülmúlja az elsőt (épphogy de felülmúlja !!!)
egyszerüen: zseniális
körülbelel 10 olyan fordulat volt hogy csak fogtam a fejem
kajak sokkolt de esküszöm ilyen szinten jó thriller-t nem láttam soha.
1000%os.          

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése