HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Ma +néztem a ponyvaregényt
Eszméletlen film:)
Étteremben ahol dolgozom mindig mondta 1ik szakács hogy AZ EGY KLASSZIKUS és most végre volt alkalmam +nézni. És télleg nagyon jó
Olyanokat lehet rajta röhögni
Pl mikor mennek a kocsiban Marvinnal:
BOILER:
John Travolta = Vincent
Samuel L. Jackson = Jules
Vincent: Te Marvin neked erről mi a véleményed?
Marvin: Semmi uram, nekem nincs véleményem.
Vincent: Ugyanmár biztos van véleményed arról hogy ez most isteni csoda vagy ...
BUMM (a pisztoly Vincent kezében elsül, Marvin agyveleje mindenhol)
Jules: BAZDMEG MI A FASZ VOLT EZ?! TE MEGVESZTÉL?
Vincent: FEJBE LŐTTEM MARVINT BAZDMEG!
Jules: MÉR LŐTTED FEJBE BASSZA MEG?!
Vincent: NEMTUDOM A KURVAÉLETBE VÉLETLEN VOLT!
BOILER
regnar:
--- Idézet ---Ha kiadnak egy rövidített verziót, majd megnézem, hátha jobb
--- Idézet vége ---
Ez ugye költői kijelentés volt Az eddigi tapasztalatok alapján jön majd a vágatlan 4 és fél órás DVD verzió
VTomi:
Akkor King Kong:
Ugyanaz a bajom vele, amiért az összes (na jó, inkább csak a 2-3.) Gyűrűk Ura filmet gyűlöltem: majdnem 3 óra a film, és ha egy óra akciót kivágtak volna belőle (többek közt egy az egyben a szakadékos részeket, ahol a bogarak jönnek) akkor egy kellemes hosszúságú film jött volna ki belőle. Így elsikkad a sztori, rengeteg lukkal (valóban, bennszülöttek későbbi hiánya nekem is feltűnt). Pedig vannak jó részei is. Nagyon jó a felvezetés, én az első fél órát nagyon élveztem, csak a hajóút vége lett már hosszú, míg a szigetre érnek. (És hol van benne az a rész, mikor az előzetesben egy sziklánál forgatnak és a csaj megjátszott sikolyára válaszol a majom? Az nekem nagyon hiányzott belőle.) A trükkökkel nem annyira volt bajom, az a T-Rexes bunyó tényleg jó, bár az is túl hosszú. Elbaltázott a majom első megjelenése, semmi izgalom, várakozáskeltés nincs benne, csak úgy jön. Naomi Watts kedves a szerepben, nem játszik rosszul, bár nem ez a legjobb filmje (hanem a 22 Gramm). Nagyon bájosak azok a jelenetei, mikor kettesben van a majommal, nagyon tetszettek, és nagyon kellemes pihenőt jelentenek a semmitmondó menekülséek között. (Bár kicsit irreális, hogy ekkora majom alatt nem szakad be a folyó jege, de olyan bája van annak a jelenetnek.) A vége is nagyon elnyújtott, az ESB tetején ráadásul biztos nem járt egyik alkotó sem, mert 200m magasban nem ilyen szél van, hanem a csajt levitte volna a tetőről... Egyébként nekem úgy tetszett volna a vége, ha a csaj leszédül a majom után, mint ahogy van is rá egy kilengése, de aztán marad, így kicsit negédes ez az összeborulós vég. Aztán kicsit furcsa néhol a vágás is, hogy egy jelenetben a kamera eltávolodik, mintha vége lenne a párbeszédnek és hirtelen jön egy közeli arcra... Az ilyenek kicsit nekem a profizmus hiányát jelzik, de ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzek egy full Oscar-díjas stábot. (Oscart is megvetem, de az más tészta, szerintem nagyon szar a rendszer, sose az kapja a díjat, aki érdemli) Adrien Brody szerepe az első fél óra után elhanyagolható. Trükkök: nekem túl sok volt a CGI, egy fél óra után sokszor már térdre estem volna egy centi valós háttérért. Dinók nem voltak rosszak, az előbb említett óriásbogarakat leszámítva, azok tényleg a film legalját képviselik.
Összegezve nekem olyan 5/10. Ha kiadnak egy rövidített verziót, majd megnézem, hátha jobb.
Még a Corpse Bride-ot (Halott menyasszony) akarom megnézni, azt látta valaki?
Schmatzy:
Próbálkozz a Dűnével, vagy Rejtővel. Mindkettő összoldalszáma több ezerre rúg.
Spidáj:
köszönöm szépen a segítséget
asszem végre tart6ok 1 kis szünetet az Agatha Christie habzsolásban
(Imádom de állati gyorsan fogyasztom őket, de semmi más érdekeset nem találok Ö
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése