HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2059/2259) > >>

szam:

--- Idézet ---én úgy tdutam hogy tarantino mindne filmben amit rendezett szerepelt és + is halt.
--- Idézet vége ---
Én erről még nem hallottam... szerintem nincs így. A Négy szobában sem hal meg pl.

Spidáj:
fura én úgy tdutam hogy tarantino mindne filmben amit rendezett szerepelt és + is halt.
de a Kill Billben úgy tom nem szerepelt.
a ponyvában szerepelt de nem halt +.

regnar:
A Kutyaszorítóban szerintem is az egyik (ha nem a legjobb) filmje. Igazi "kamaradarab" egy helyszínen, zárt térben.. remek színészekkel..Legkevésbé a Kill Bill jön be, kicsit szedett-vedettnek érzem.

szam:
Nekem nagyon tetszett a Jackie Brown, sokkal közelebb áll hozzám a hangulata, mint a Kill Bill-é. Talán még a Ponyvaregénynél is jobban bejött. Egyébként a fanatikus Tarantinosok azt mondják, hogy az igazi a Kutyaszorítóban. Ezt sajna még nem sikerült nekem sem látnom, pedig itt dekkol a gépemen már vagy 3 hónapja

VTomi:
Tarantinótól csak a Jackie Brownt meg a Kill Billt láttam, Kill Bill számomra örök klasszikus, az egyik legnagyobb katarzisélményem volt az első fele, és a második rész is olyan sajátos hangulatba tud ringatni, imádom őket. (Nem tud róla valaki, nem adtak-e véletlenül ki hozzá valami honosítható kérpegényt? ) JB annyira nem jött be, bár a vége izgalmas, az első egy óra nagyon vontatott. Ponyvát sajnos még nem láttam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése