HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2057/2259) > >>

VTomi:
Gondolom, én attól még szerethetem a Kill Billt... Nekem meg a Sin City nem jött be, egy olyan perce nem volt, amit élvezni tudtam volna. Ízlések és pofonok.

Elf:
Kill Bill.... ez a film megölt engem... első részét még a moziban láttam, és annak ellenére, hogy nem szoktam ilyet tenni.. de szinte végig dumáltuk. Az volt a ciki, hogy nem csak mi, de majd' az egész mozi.. a jó oldala, hogy a tőlünk nem messze ülőkkel, akik szintén kommentálták a filmet, a mozit követően elmentünk egy kis csevejre..  
Viszont: ma újra megnéztem az F4-et.. hááát, lehet rá rosszat mondani, (aki mer) lehet dícsérni (csak nyugodtan) de Chris Evans, és Michael Chiklis nagyon finomat alkottak...  

Spidáj:
akkor volt egyáltalán olyan iflm amit ő rendezett, szerepelet benne és meghalt?

kaine:
És ha már úgy érzed mindent tudsz, hát szerepelt az Alias sorozat két egymást követő részében is és nem halt meg.    

szam:

--- Idézet ---tehát nem biztos, hogy mindegyik meghalt, lehet, hogy az egyik csak teljesen vak lett, így van esély harmadik részre  
--- Idézet vége ---
A MoziNet magazinban van is rá egy egyoldalas alternatív-jövő variáció képregényes formában...
Porthos.
Ha valaki filmjéről beszélünk, akkor oda a rendezőt értjük oda, nem a szereplőt. A Desperadot és az Alkonyattól Pirkadatigot Robert Rodriguez rendezte (tudod... aki a tavalyi év legnagyobb mozis durranását is, a Cápasrác és Lávalányt  ).
Tarantino ezeket a filmeket rendezte.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése