HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
Porthos, mivel Agárdynak eléggé sok kabarészerepe volt, biztos fog a Rádiókabaré emlékműsort csinálni róla, majd megírom, hogy mikor. Ha nem is hallgatod végig, csak hallgass bele, hogy egy kicsit megismerhesd Agrády tehetségét.
Graf-X:
Nekem is nagyon fog hiányozni Agárdy Gábor, nagyon kedvelem, mint színészt és nagyon szeretem a hangját.
Spidáj:
mikor ilyeneket írtok nagyon sajnálom hogy én úgymond 1 generációval csúsztam mer én ezekből a dolgokból teljesen kimaradtam és elég gáz belegondolni hogy a mai színészhírességek : nem is tudom kik, csányi sándor talán vagy nemtom.
És az is elég furcsa hogy tudom ez elég ridegül hangzik de nekem a régi magyar filmek + színészek nem jelentenek túl nagy élményt. Hiába én más korszak vagyok én máson nőttem fel.
Ezt nem tom mér írom le, csak mikor itt nosztalgiáztok tök gáz hogy nem tudok semmit se hozzászólni mer én teljesen kimaradtam azokból az időkból.
Na ez elég fura hozzászólás lett
Schmatzy:
Agárdyt én nagyon sajnálom. Bár az is igaz, hogy én elsősorban kabarészerepeiről ismerem, de az alapján, amit ezekben a jelenetekben a hangjával nyújt, semmi kétségem, hogy színészként is nagyszerű ember volt.
regnar:
A tegnapi nap igen szomorúan alakult.
Elhunyt Agárdy Gábor, egyik legjelentőseb múltú színészünk. Szerepei számát felsorolni is nehéz, filmszerepei is emlékezetesek maradtak (Pl Én és a nagyapám, Szegénylegények,) szakmai, állami elismeréseinek sora is végtelen, szinte minden kitüntetést és elismerést megkapott, amelyet színész kaphat.
Tegnap 64 évesen elhunyt Wilson Pickett. A blues, soul és r&b egyik meghatározó alakja. Aki dalait esetleg nem ismerné, az találkozhat vele rengeteg filmben zeneként (Pl Forrest Gump, Alul semmi) vagy színészként, ahol általában saját magát játszotta, pl Blues Brothers 2000.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése