HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2045/2259) > >>

Pádi:
Graf-X: Kihagytad azt hogy:Ésaz elnök egyik aktakukaca most ott áll a kamera elött egy teljes alakos képen nagy eksönhírós pózban, üveges szemekkel, oszt megmondja a frankót, amitől hű de fasza csávó lett hirtelenjében.

Graf-X:
Biztos lesz olyan "jó", mint az Elnök különgépe, amit már akkor elkapcsol az ember, ha csak a műsorelőzetesét játsszák.
"Életünket és vérünket AZ Elnökért, akihez képest Isten csak valami kispályás...hüp, hüpp...és a világ legeslegfaszább országáért, az Egyesült Államokért, hüp, hüp...és szeretünk mindenkit, főleg anyut és mondd meg a kislányomnak, hogy...hüp, hüp..."
AZ Elnöknek pedig élete legnehezbb döntését kell meghozni...választania kell, hogy mentse a seggét, vagy áldozzon fel 200akárhány embert...

Spidáj:
én úgy hallottam hogy az utolsó adás az volt hogy vmi csávó felhívta a feleségét hogy terroristák +támadták a gépet és +próbálják átvenni a vezetést (mármint az utasok) aztán sistergés.
Mondom: és mi történt?
És aki mesélte csak azt mondta: pár F16os...

na most ebből mi igaz és mi nem?
nekem mondjuk elég hihetőnek tünik

regnar: igaz sorry az alap ötletet úgy gondoltam hogy szerintem jó ötlet ilyesmiből filmet csinálni (bár elég undorító dolog ilyesmiből filmes hasznot húzni, de ezzel az erővel a filmek 90%a undorító mer pl 2. világháborúról is készült jópár film ...)

szam:

--- Idézet ---Igen az... azon "lázadtak fel" az utasok a gépeltérítők ellen (én nem emlékszem, hogy lelőtték volna, inkább lezuhant magától, nem?)
--- Idézet vége ---
Most, hogy mondod...  

--- Idézet ---Eddig kerülték a témát, de most lassan kezdenek előbújni a filmes feltűnések
--- Idézet vége ---
Bezzeg a pókemberben már...

regnar:

--- Idézet ---az alap ötlet tökre tecccene
--- Idézet vége ---

Porthos: Az alapötletet a filmhez az élet írta....sajnos ez a dolog megtörtént.

Igen az... azon "lázadtak fel" az utasok a gépeltérítők ellen (én nem emlékszem, hogy lelőtték volna, inkább lezuhant magától, nem?), gondolom valami "mély dráma" lesz a dolog, bár nem tudom, hogy mekkora lesz a filmet és a történetet övező pátosz, lehet, hogy egy kicsit elmegy majd számunkra érthetetlen heroizmusba és önfeláldozásba. Az ilyen filmeknél, ahol nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt a helyszínen, viszont az események társadalmi hatása miatt, lehet, hogy inkább önmaguk legyőzhetetlenségének hírdetése lesz, még  így is, minthogy komoly realisztikus dráma. Bár én reménykedem, hogy félelmet, verejtéket, összevizelt nadrágokat, őrjöngést, sokkot, hányást fogok látni a vásznon és nem merev arcú hősöket, akiknek nem drága az életük semmilyen körülmények között, és lazán egy szó nélkül meghalnak, mert tutira nem így volt.
 Eddig kerülték a témát, de most lassan kezdenek előbújni a filmes feltűnések (Mármint szeptember 11-é, eddig inkább dokumentum formában láthattuk), feldolgozások születnek majd, és kb 3 éven belül már a Hallmarkon is ez fog folyni. Eddig csak a Ground Zero szerepelt néhány alkotásban pl C.S.I New York epizódjában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése