HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2044/2259) > >>

regnar:
A hétvégén "thriller-horror weekendet" tartottunk   , megosztom tapasztalataimat.

Wolf Creek. Közepes tini-horror szerűség, az első 30-40 perc halál unalom, aztán felpörög a dolog, de semmi extra, semmi olyan, amit eddig ne láttunk volna. Kevés szereplős, így nagy "teher" nehezedik a színészekre, hogy elhitessék a történetet, és kitöltsék a vásznat. Nos ez nem minden esetben sikerül a film során. Mivel úgyis csak "tini-horror-rossz úton fordulok le-elkap őrült daraboló" fanok fogják megnézni, nekik ajánlom, de mások szerintem kerüljék messzire.

4/10

Underworld - Evolution. Nem rossz, nem rossz, bár lehetett volna jobb is, de a mostanság érdemes megbecsülni a kicsi jót is. Közepesnél jobb trükkök, sőt mondhatni egészen kellemesek, néhol pörgő akció, bár sokszor leül, közepesnél jobb cselekményszál. Folytatáshoz képest kifejezetten jól sikerült, a hangulatra nem lehet panasz (Bár az első film hangulatát nem éri el). A hasonló rétegfilmek - vagyis a fanok úgyis megnézik, a romantikus filmek rajongói meg úgysem nézik meg típusú film, mindig kicsit veszélyes az "átlag néző" számára, de ez szerintem emészthető, ha valaki bírja a stílust. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

7/10

Dead Men Walking. Trancsírfilm, kizárólag "B" horror kedvelőknek. Egy börtönben elszabadulnak a zombik. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam a filmről. Klasszikus sémákat követ, az effektek a közepesnél jobbak, folyik a vér rendesen. Amúgy semmi extra. Kizárólag rajongóknak.

"B" zombis rajongóknak 7/10

Nem rajongók számára 0/10

3/10

The Dark Hours. Kellemes thriller, "klasszikus" alapokon - szűk helyre bezárt emberek egymás és önmaguk ellen. Sok klisé és pár újszerű és meglepő megoldás. Kár, hogy a rendező és a színészek nem igazán kapták el a sztori kínálta hangulat megjelenítését... bár így is "kellemes szórakozás", ámbár csak egyszer nézhető.

7/10

Szerintem.  

Spidáj:

--- Idézet ---Jó, majd megnézem, csak előbb a Halálos jégvihar összecsap a twisterrel gyilkos hangyák hazájában, hacsak előbb be nem basz az üstökös III. van soron.
--- Idézet vége ---
LOL     ezen szakadtam  

Egyébként az elnök különgépének tök jó sztorija lenne, és a kivitelezés sem lenne olyan rossz, de amitől rosszul voltam

ÚRISTEN AZ ELNÖK KÜLÖNGÉPÉRE KILŐTTEK 1 RAKÉTÁT ... BEREPÜLÖK

hát lehet én nem vok eléggé hazafi vagy nemtom, de ezt nem tartom kicsitsem reaálisnak...

+ mire ezt végigmondja és odarepül a rakéta már 5ször lelő mindenkit  

kaine:

--- Idézet ---Ezt Porthostól kaptam, de itt is érdemes közzétenni.
Aki szereti a gitármuzsikát: KATT IDE!
--- Idézet vége ---
Ez klassz volt!  

Graf-X:
Jó, majd megnézem, csak előbb a Halálos jégvihar összecsap a twisterrel gyilkos hangyák hazájában, hacsak előbb be nem basz az üstökös III. van soron.

regnar:

--- Idézet ---bár elég undorító dolog ilyesmiből filmes hasznot húzni, de ezzel az erővel a filmek 90%a undorító mer pl 2. világháborúról is készült jópár film ...)
--- Idézet vége ---

Nos nem biztos, hogy undorító.. főleg, ha megfelelő komolysággal és rálátással kezeli a történetet. Sajnos még nem láttam a filmet, így nem tudok érdemben nyilatkozni. Van nagyon sok jól sikerült (legalábbis szerintem) film, amely drámai esetekkel foglalkozik, pl Életben maradtak, Schindler listája, A háború áldozatai, vagy akár háborús filmek, amelyek kellően komolyak és két lábbal a földön járnak - Szakasz, Nyugaton a helyzet változatlan.

Graf-X: Most miért   Ha eltekintünk attól a ténytől, hogy az elnök kommandós, mint atom, (ami mellesleg életszerű, lásd Putyin, aki még Mig-29-et is tud vezetni, és spetnaz kommandós volt, meg amúgy is Harrison Ford for president   ) egészen jó akció-móka, főleg, ha az utóbbi évek terméséhez hasonlítjuk.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése