HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
szam:
No, tartottam egy mozihétfőt.
Sorban haladok:
Kisiklottak
Csatlakozom kainehez, nekem is bejött, mondjuk Clive Owennek nincs sok arca, de ami van, az jó A logikai bakinál a táskára gondoltál, kaine?
Dick és Jane trükkjei
Kicsit félve ültembe be erre a filmre, mivel Jim Carry sosem volt az énfajta komikus, sőt... mondjuk a "komolyabb" filmjeiről lemaradtam (Truman show, meg a legutóbbi hosszúcímű), de az előttelévők számomra a siralmas kategóriába tartoznak. Ezért is volt jó látni ezt a kis könnyed filmecskét, ahol nem támadt kedvem már 10 perc után -ni. Egy jelenetnél pedig hangosan röhögtem is (amikor eltorzítják a hangjukat te is erre gondoltál kaine, igaz?). Kellemes volt.
München
Huhh... szintén volt bennem némi félsz Spielberg legutóbbi filmjei után, de ismét csak kellemeset csalódtam. Sikerült háttérbe szorítania szentimentalizmusát és egy "független" filmet készítenie (persze más megközelítésből mindenfelé elkötelezett, nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy ugye Arafat meg van említve, mint a PFSZ vezetője, ugyanakkor, amikor mennek a zsidók Bejrútban kicsinálni a 3 arab faszit a bemutatkozó zsidó moszados neve: Ehud Barak). A színészek is tetszettek, meg hogy átjött a kornak a hangulata, amiket igazából csak akkori "nagy" filmekből ismerhet az ember (Nagyítás, Sakál napja, I, mint Ikarosz, A keselyű három napja).
Ezt is érdemes moziban megnézni.
kaine:
Itt elkezd valami robotot játszani, de olyat, amilyenek a számítógépes játékok. Valami zseniális!
Nekem a Hantaboyban a legjobban a betűk utáni próbafelvételek tetszettek a legjobban, amikora bíróságon a kávékiöntővel "beszélgetett".
Spidáj:
igen Jim Carrey zseniális:)
még nem láttam ezt a Dick és Jane de majd +nézem vkivel midnenképp!!
kedvenc jeleneteim tőle:
Hantaboy: mikor a bíróság mosdójában tombol
Én és én + az irén (szörnyü film): mikor a tehenet lelövi az úton, és még belelő vagy 6ot
Minden6ó: mikor rohan az elején a tejjel és mindenkit leönt és szól vmi zene (ami msot nem jtu eszembe)
Dumb és Dumber: az első perctől a feliratokig
kaine:
Ma meg a Dick és Jane trükkjei. Jópofa vígjáték volt, Jim Carrey még mindig jó! Az egyik jelenetén annyira röhögtem, alig kaptam levegőt.
4/5
kaine:
Derailed (Kisiklottak). Clive Owen és Jennifer Aniston. Jó film, érdekes kimenetel, végig lekötött, tetszett. Néhány logikai baki ugyan van benne, de nem jelentős.
4/5
Vagy 8/10
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése