HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Valóban jók voltak azok a jelenetek is, csak azokon nem ült ki annyira a hatás, mint Tony jelenetén (értsd, ott nem állt meg a levegő is a teremben). Mondjuk az már az előző résznél is hasonló reakciót váltott ki, amikor majdnem meghalt. Bár ott inkább a hitetlenkedést hallottam a körülöttem ülőkön, mint például azt, hogy: "ezt nem hiszem el", "ne már", meg ilyenek. Most viszont tényleg azt is hallottuk volna a néma csendben, ha valaki elfingja magát a terem másik végén.
KiD:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Április 30., 20:47:47 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Április 30., 18:43:25 ---Ja, és előttem (illetve szó szerint mögöttem) egy büfében pont elspoilerezték a film egy (a) fő eseményét
--- Idézet vége ---
Na ezért törekszem arra, hogy ha lehet, akkor a premier előtti vetítésre menjek el, vagy legalábbis rögtön az első vetítési napra. Így maximum csak óvatlanul a sajtós spoilerekbe futhatok bele.
Gondolom a spoiler Tony halála volt. Egyébként hihetetlen nagy élmény volt a moziban amikor meghalt Tony. Ilyet eddig még nem tapasztaltam. Telt ház volt a premier előtti vetítésen, és amikor az ominózus jelenet ment, síri csend ült le a teremre. Se egy pisszenés, se egy popcornos csámcsogás, se egy üdítő szürcsölés. Plusz a filmben is nagyon jó volt, hogy nem volt zenei aláfestés hozzá, ott is csak a csendes döbbenet volt. Érdekes volt ez az élmény. Mindenkit nagyon magával ragadt az a jelenet. Nem gondoltam volna, hogy ilyet moziban átélek egyszer is.
--- Idézet vége ---
Igen, és a mi vetítésünkön is betalált rendesen. Lehet, kellene ilyen alkalmakra egy mozis spoiler topicot nyitni, hogy ne kelljen ilyenkor mindent feketézni. :D Amúgy nekem ennél is nagyobbakat ütött az a pár jelenet, amikor a halott - vagy Scott Lang esetében - halottnak hitt szeretteikkel találkoztak a szereplők. Nagyon megható volt minden ilyen epizód, különösen Lang és a lánya és Thor és Frigga között.
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Április 30., 18:43:25 ---Ja, és előttem (illetve szó szerint mögöttem) egy büfében pont elspoilerezték a film egy (a) fő eseményét
--- Idézet vége ---
Na ezért törekszem arra, hogy ha lehet, akkor a premier előtti vetítésre menjek el, vagy legalábbis rögtön az első vetítési napra. Így maximum csak óvatlanul a sajtós spoilerekbe futhatok bele.
Gondolom a spoiler Tony halála volt. Egyébként hihetetlen nagy élmény volt a moziban amikor meghalt Tony. Ilyet eddig még nem tapasztaltam. Telt ház volt a premier előtti vetítésen, és amikor az ominózus jelenet ment, síri csend ült le a teremre. Se egy pisszenés, se egy popcornos csámcsogás, se egy üdítő szürcsölés. Plusz a filmben is nagyon jó volt, hogy nem volt zenei aláfestés hozzá, ott is csak a csendes döbbenet volt. Érdekes volt ez az élmény. Mindenkit nagyon magával ragadt az a jelenet. Nem gondoltam volna, hogy ilyet moziban átélek egyszer is.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Április 30., 15:41:16 ---ez meg csakegy kis ráadás:
https://player.hu/kult/ulj-le-inkabb-mielott-belenezel-a-terminator-musicalvaltozataba/
--- Idézet vége ---
Én inkább ezt nézném meg:
KiD:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Április 28., 07:33:36 ---Általában hétfőnként a honlapjukra és a Facebook oldalukra is ki szokták írni, hogy milyen zenéket használtak fel a műsor alatt. Legalábbis régen megtették, nem tudom, hogy még mindig csinálják-e. :nemtudom:
Na, ki hogy áll a Bosszúállók film megnézésével? :) Nekem szerencsére sikerült premier előtt megnézni, és minden spoiler nélkül azt mondhatom, hogy elég jól sikerült film lett. Bár akár az előzőnél, a mostani után is úgy jöttem ki a moziból, hogy ezt még emészteni kell. De ahogy ülepedik az élmény, úgy egyre jobbnak tudok értékelni minden egyes apró utalást és eseményt. Többször nézős mozi, az tuti. ;)
--- Idézet vége ---
Én pont a múltkor írtam itt valahol, hogy csak minden 3-4. Marvel film szokott jobban tetszeni a "szórakoztató, de átlagos" kategóriánál. Na, ez most véletlenül pont betalált, szerintem ütős lett nagyon, méltó lezárása a végtelen köves kalandoknak. :cool:
Ja, és előttem (illetve szó szerint mögöttem) egy büfében pont elspoilerezték a film egy (a) fő eseményét, de igazából nem tette tönkre a film élményt, mert ezt speciel sejtettem előre, mindazonáltal morogtam egy sort miatta a bajszom alatt, hogy ez se kétszer állt sorba, mikor az észt osztogatták.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése