HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2034/2259) > >>

regnar:
Tény, hogy elég korrekt sorozat, szerintem jelenleg az egyik legjobb (Bár kissé mintha húznák).
A hosszú szünet után most indul nemsokára újra a 14-es résszel  

Spidáj:
Az új sorozat amibe most belezúgtam: Prison Break
nemtudom már hogy Trolltól vagy Michotol hallottam róla először
de ezútóon is köszönöm
1szerüen zseniális
minden 1es rész 10000%os!!!!

regnar:
Jut eszembe, hogy felvontam a szemöldököm amikor megláttam az elején a Lions Gate Films logoját. Úgy látszik hosszútávú szerződést kötöttek a Marvellel. Már anno a Manthing-et is ők csinálták. (Mondjuk azon még nem lepődtem meg, mert horror-közeli mű volt, és az LGF főleg abban a témában utazik - Cabinfever, Fűrész trilógia, The Devil's Reject, House of 1000 corpses, Hostel, House of the Dead 1-2), de az utóbbi időben nagyon fut a stúdió szekere, Lord of War, Waiting, See no evil, és a 2006-os akadémia Díj nyertese a Crash (szerintem megérdemelten) is a ő nevük alatt fut.

Troll:
A képregényhez képest tényleg nem nagy szám... (nem merték pl Cap-et, egy surcis amerikai tuskónak ábrázolni, aki szó nélkül szájbarugja Banner doktort, különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül) De azért egész tűrhető módon megoldották az animálás problémáját. (köszönet szamnak, hogy felhívta rá a figyelmem)

regnar:
Ajánlatodat elfogadva, gyorsan meg is néztem a rajzfilmet.

Hááát... Szerintem rendben van, de azért kicsit többet vártam, az eleje nagyon jól indul, aztán majdnem 25 percen keresztül nem történik semmi csak repkednek egyik hőstől a másikig. (Thor, mint bálnavadász-ellenes aktivista     )
Az animáció egészen jó, néhol kissé elnagyolt, és az árnyékok kissé összevisszák, de szerintem ott van, jól ötvözik a 3D animációt és a rajzokat, de nem billen el a dolog. (Mondjuk a Vasember által megmentett repülőgép ritka bénán néz ki, nem beszélve utána a repülős üldözésről).

A bunyó egészen jó, bár eléggé elnagyolt, a főellenfeleket túl gyorsan leverik, de a Hulk elleni harc kemény.

Látszik, hogy első rész, vagyis tutira lesz folytatás, mert igencsak "pilot" jellege volt a dolognak.

A karakterek közül természetesen    Kapi jött be a legjobban, bár a világháborús ruhája szerintem jobban nézett ki, mint az új. Vasember is korrekt volt. Viszont Thorral nem voltam kibékülve. Olyan nyikhaj volt.

Tetszett, köszi a tippet  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése