HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
kaine:
Van House of the Dead 2 film? Sose hallottam róla. Azért megnézném.
A Silent Hill jó lesz, a rendező szerint eddig egyetlen jó játékadaptáció se született... a Konamit 3 évig fűzte, hogy adjanak rá engedélyt- szóval be kellett mutatnia valamit hozzá.
Archant:
House of The Death? Én azzal DreamCaston jáccotam.Vmi nagyon állat volt csak akkor még 6 éves voltam és nem bírtam el a pisztolyt,és mindig egy menekülő embert löttem le a zombee helyett.A Tomb Raider játék az inkább megfejtős volt,a film meg inkább akcióra emlékeztett.Karón varjút a Draculában láttam.
A Metal Gear Solidból is csináltak filmet,pedig az egész játék 70% "kisfilmekből" áll,szóval teljesen fölöslegesen pazaroltak rá pénzt sztem
regnar:
Azért láttunk mi már karón varjút.. emlékezzünk a Doomra és a House of The Dead-re (ami azért nekem bejött, de a játékhoz történetileg nem sok köze volt). Mondjuk House 2 már közelebb áll a játékhoz, de a megvalósítás lett erősen alacsony költségvetésű.
De az tény, hogy Silent Hill sokat ígér.. legalábbis a bemutatók alapján.
De ha már itt tartunk, akkor eszembe villan a sok játékból készült film és azért kevés van köztük amely tényleg jól sikerült, nekem legalábbis a Tomb Raider bejött - mármint a játékhoz volt némi köze, aztán a Mortal Combat első része is odatette rendesen, sokkal jobb volt, mint van Damme-mal a Street Fighter . Ami viszont szörnyű volt, az a Super Mario Brothers..
Archant:
--- Idézet ---Április 27 a Silent Hill.
--- Idézet vége ---
Kiváncsi leszek h mekkora eltérés lesz a film és a játék között.A Trailert látva nem lesz nagy eltérés:)Reméljük a filmvászonon is majd ugyanolyan hátborzongató lesz mint consolon
kaine:
Azóta már tudom: március 30 a Végső állomás 3.
Április 27 a Silent Hill.
Éljen a tavasz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése