HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2026/2259) > >>

Archant:
Én meg inkább nyomulok a Stronhold Crusaderrel,amég nem lesz meg a Második része

Schmatzy:
1. Antidote For Workaholics (1M)
Juj!

2. Amíg nem érkezik meg a Heroes 5, addig nosztalgiázzatok az első résszel: Heroes 1 az Abandonia.com-on

TOM1:
Mivel a téma címében ugyan az utolsó helyen, de mégis szerepelt a game kifejezés, most itt kérdeznék valamit PC game témában.
Farek, egyszer egy Call of Duty szerveren láttam egy Farek nevü játékost. Ha ez Te voltál és szoktál CoDozni, akkor azt hiszem sürgősen indítanunk kell egy kis közös lövöldözést  Ellenállhatatlan vágyat érzek(a vörös lazac iránt) arra,hogy agyonlőjük egymást!  Persze mindezt csak a móka és kacagás keretein belül, semmi klán, semmi war. Okés?

Spidáj:
Köszi az infót

South Park rajongásom régen nagyon nagy volt mostmár tökre +untam sajnos

az első 3-4 évad (főleg a 2-3) nagyon király volt mer ilyen kis gagyi fos és mégis milyen jó részek
de ezek az újjak
főleg a 8-9 évad már undoritó
tök számítógépes külső + minden
és már a poénok sem olyan eredetiek
nem mondom vannak nagoyn jók benne (pl 2 nappal a holnapután elötti rész)
de már nem az igazi
kiváncsi vok azér a 10es évadra

Schmatzy:
Porthos, meg még néhány South Park rajongó, erre varrjatok gombot: Tom Cruise letiltatott egy, a szcientológiának odamondogató epizódot, és ugyanezen epizód kapcsán Isaac Hayes (a Chef, ha jól tudom), hithű szcientológus lévén, otthagyta a bánatba a sorozatot, annyira megorrolt a készítőkre.

(A Da Vinci kapcsán inkább nem nyilatkoznék...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése